Φαίη Σκορδά: «Πάω να βγω μια βόλτα, σώνει και ντε ότι είμαι...» - "Έσπασε" τη σιωπή της για τον Γιώργο Μπαρμπαλιά

«Δηλαδή καταντάει και λίγο αστείο!».

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: «Πάω να βγω μια βόλτα, σώνει και ντε ότι είμαι...» -

Εδώ και αρκετές ημέρες κυκλοφορούσε η φήμες πως η Φαίη Σκορδά βρίσκεται σε σχέση με γνωστό επιχειρηματία του χώρου και μάλιστα ήταν μαζί στις διακοπές της στην Μύκονο. Ο λόγος για τον Γιώργο Μπαρμπαρλιά, με τον οποίο ήταν μαζί στην παρέα στο νησί των ανέμων.

Στα social media μάλιστα, ανέβηκε και φωτογραφία στην οποία είναι σε γνωστό beach bar όπου διασκέδασαν μαζί με φίλους - δείτε την εδώ - κάνοντας τις φήμες να φουντώσουν ακόμα παραπάνω. Μάλιστα, μετά την επιστροφή της στην Αθήνα, οι συνεργάτες της στο Fays Time δεν σταμάτησαν να την πειράζουν για τις διακοπές της στο νησί των ανέμων - δείτε τι ειπώθηκε στο πλατό του ΣΚΑΙ.

Σήμερα Πέμπτη 4/7 όμως, η Φαίη Σκορδά θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να απαντήσεις στις εν λόγω φήμες για να ξεκαθαρίσει το τοπίο με το τι τελικά ισχύει και τι όχι!

Η αλήθεια για τη σχέση Φαίη Σκορδά - Γιώργος Μπαρμπαλιάς

«Εγώ θα πάω για φαγητό με τον κύριο Λυκουρέζο. Επίσης, να πω κάτι, αν πάω για φαγητό με τον κύριο Λυκουρέζο, παρακαλώ πολύ τους συναδέλφους δημοσιογράφους - καταλαβαίνω και κατανοώ ότι θέλετε να με δείτε ευτυχισμένη και ερωτευμένη - να μην γράφουν... Δηλαδή καταντάει και λίγο αστείο!», σχολίασε αρχικά με αφορμή ρεπορτάζ που πρόβαλλαν στην εκπομπή.

Και είπε ξεκάθαρα, χωρίς ωστόσο να αναφέρει ονόματα: «Είμαι μέσα στο σπίτι κλειδωμένη, γιατί είσαι κλειδωμένη; Χρόνια ολόκληρα! Πάω να βγω μια βόλτα, σώνει και ντε ότι είμαι με κάποιον. Δεν είμαι!».

Να σημειώσουμε ωστόσο πως ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς είναι γιος του αείμνηστου Ηλία Μπαρμπαλιά, διακεκριμένου αρχιτέκτονα. Μητέρα του είναι η Μπουμπού Μπαρμπαλιά, το γένος Σπηλιοπούλου, από οικογένεια μεγάλων εμπόρων της Αθήνας. Η καταγωγή του είναι από την Αρκαδία.

Ο επιχειρηματίας έχει επίσης ένα διαζύγιο. Υπήρξε παντρεμένος για 10 χρόνια με την Ναταλία Μουνδρέα, κόρη του εφοπλιστή Νίκου Μουνδρέα. Ο γάμος τους είχε γίνει στην Πάτμο με 500 καλεσμένους.