Σοκάρει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Υπήρξε άνθρωπος στον ΑΝΤ1 που προσπάθησε να μου σταματήσει την καριέρα! Δεν θέλω να τον ξαναδώ»

Πρωτοφανής αποκάλυψη από τον παρουσιαστή μετά από τόσα χρόνια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σοκάρει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Υπήρξε άνθρωπος στον ΑΝΤ1 που προσπάθησε να μου σταματήσει την καριέρα! Δεν θέλω να τον ξαναδώ»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παραχώρησε μία σπάνια συνέντευξη στον Άρη Καβατζίκη για την εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη, κατά την οποία μίλησε για όλους και για όλα. Από την πικρία που έχει για την Ελένη Μενεγάκη - δείτε εδώ τι έχει συμβεί, για την μάχη με τα κιλά του - δείτε εδώ την εξομολόγησή του, μέχρι και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως τα προηγούμενα χρόνια, όταν ήταν στον ΑΝΤ1, είχε έρθει αντιμέτωπος με έναν άνθρωπο που είχε βάλει στόχο να τον καταστρέψει όσον αφορά στην τηλεοπτική του πορεία, προσπαθώντας να τον απομακρύνει από οποιαδήποτε ευκαιρία μπορεί να του παρουσιαζόνταν.

Η αποκάλυψη του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον άνθρωπο που δεν θέλει να ξαναδεί

«Τίποτα δεν μου ήρθε εύκολα. Υπήρξε άνθρωπος στον ΑΝΤ1 τότε που προσπάθησε να μου σταματήσει την καριέρα. Δεν θέλω να τον ξαναδώ και στη ζωή μου. Πήγα σε 3-4 τηλεπαιχνίδια που έκαναν δοκιμαστικά, πραγματικά ήμουν συμπαθής, δεν ξέρω αν ήμουν και στα 4, πάντως σε ένα από τα 4 ήμουν συμπαθής. Και δεν με πήραν ποτέ σε κανένα από τα 4 και έβαλε ανθρώπους που δεν ήταν καν τηλεπαρουσιαστές, ήταν ηθοποιοί που δεν είναι υπάρχουν στην τηλεόραση πια, εμένα όμως ποτέ και έτσι αναγκάστηκα και έφυγα», εξομολογήθηκε.

Για το φετινό του συμβόλαιο με τον συγκεκριμένο σταθμό επισήμανε σε δηλώσεις που έκανε στις κάμερες πριν από λίγο καιρό: «Βάζω έναν χρόνο διάρκειας συζητήσεων πάντα όταν τελειώνει το συμβόλαιο, βάζω έναν χρόνο διάρκειας κάποιους μήνες πριν τελειώσει, οπότε εκεί, αν ο σταθμός θέλει κάποιον παρουσιαστή ή όχι, το γνωρίζει. Δεν χρειάζεται δηλαδή τους 1-2 τελευταίους μήνες. Για εμένα πάντα η περίοδος των Χριστουγέννων είναι εκείνη που αποφασίζουμε, γιατί θέλω να έχω κι εγώ χρόνο να διαπραγματευτώ, αν ο σταθμός δεν θέλει να συνεχίσουμε. Δόξα τω Θεώ ο ΑΝΤ1 μου έδειξε ότι ήθελε, οπότε δεν χρειάστηκε να κάνω ραντεβού με άλλο σταθμό».