Δέσποινα Μοιραράκη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το τροχαίο - «Ήμουν πάρα πολύ κουρασμένη, φαίνεται ότι...»

Επέστρεφε φανερά σοκαρισμένη στα στούντιο του STAR μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δέσποινα Μοιραράκη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το τροχαίο - «Ήμουν πάρα πολύ κουρασμένη, φαίνεται ότι...»

Η Δέσποινα Μοιραράκη πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά το σοκαριστικό τροχαίο που είχε το απόγευμα της Τετάρτης 3/7 έξω από τα στούντιο που γυριζόταν η εκπομπή της Cash or Trash. Σήμερα πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στη δουλειά παρά το σοκ και την κούραση της.

Μάλιστα, λίγο πριν μπει στο κτίριο έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα. Με καπέλο για να μην φαίνονται τα σημάδια από τα καρούμπαλα που έχει στο κεφάλι της, φανερά καταβεβλημένη περιέγραψε πως έγινε το ατύχημα.

Οι πρώτες δηλώσεις της Δέσποινας Μοιραράκη μετά το τροχαιο

«Σας ευχαριστώ όλους! Την αγάπη του κόσμου, τους φίλους και την οικογένεια μου. Είμαι καλά όσο μπορώ. Είμαι ταλαιπωρημένη. Βγαίνοντας από αυτή την πόρτα ήταν το αυτοκίνητο του. Ήμουν πάρα πολύ κουρασμένη, φαίνεται έκλεισαν τα μάτια μου δεν ξέρω πως συνέβη και αν δεν ήταν το αυτοκίνητο και οι μηχανές παρκαρισμένα δεν ξέρω τι θα γινόταν. Έχω πάθει ένα σοκ. Το κεφάλι μου πονάει. Το θέμα μου όμως είναι ότι έχω στεναχωρηθεί είναι ότι σήμερα είναι το τελευταίο γύρισμα. Είναι 6ο άτομα εδώ. Αυτό είναι που με άγχωσε. Τις τελευταίες ημέρες είμαι πολύ πιεσμένη από δουλειές. Δεν είμαι μόνο παρουσιάστρια είμαι και επιχειρηματίας. Δεν μπορούσα σήμερα να το αφήσω. Δεν μπορούσα είναι τελευταία ημέρα και είναι πολύ σημαντικό. Σας ευχαριστώ πολύ. Καλή ξεκούραση», είπε μεταξύ άλλων η Δέσποινα Μοιραράκη.

Νωρίτερα στην εκπομπή Το πρωινό του ΑΝΤ1, δήλωσε «Μόλις μπήκα στο αυτοκίνητο κάτι συνέβη που δεν μπορώ να προσδιορίσω και αντί να πατήσω όπως είναι και αυτόματο, αντί να πατήσω φρένο πάτησα το γκάζι και το αυτοκίνητο έφυγε και απόσταση ενός μέτρου και αν δεν ήταν ένα άλλο αυτοκίνητο και δυο μηχανές έχω θα βρισκόμουν στον τοίχο δεν ξέρω. Ξύπνησα ξαφνικά και τρελάθηκα. Βρήκε το κεφάλι μου στο τιμόνι. Δεν μου βρήκαν κάτι απλά είναι το σοκ. Το σημαντικό είναι ότι δεν υπήρχαν πεζοί. Είμαι καλά, σοκαρισμένη. Έχω στρεσαριστεί πολύ. Ήμουν τυχερή που δεν ερχόταν άλλο αυτοκίνητο».