Δήμητρα Λημνιού: «Με υπογλώσσια στον μπαμπά! Είχαμε κάποια δράματα...» - Η αντίδραση των γονιών της όταν παράτησε τη νομική

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στον χώρο της υποκριτικής

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δήμητρα Λημνιού: «Με υπογλώσσια στον μπαμπά! Είχαμε κάποια δράματα...» - Η αντίδραση των γονιών της όταν παράτησε τη νομική

Καλεσμένη στην εκπομπή του ΑΝΤ1, The 2night Show, το βράδυ της Τετάρτης 3 Ιουλίου, βρέθηκε η Δήμητρα Λημνιού, η οποία μίλησε για την καριέρα της στην υποκριτική, εξηγώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως κατέληξε ηθοποιός ενώ σπούδασε νομική.

Η εξομολόγηση της Δήμητρας Λημνιού για την αντίδραση των γονιών της όταν παράτησε τη νομική

«Ξέρεις, εμένα μ’ αρέσουν αυτές οι ιστορίες. Πως η ιστορία μιας γυναίκας που πήγε για δικηγόρος ή για εισαγγελέας ή για πρόεδρος, δεν ξέρω αν ήθελες να ασχοληθείς με κάτι άλλο, καταλήγει να κάνει το επάγγελμα της ηθοποιού», της είπε αρχικά ο παρουσιαστής, με την ίδια να απαντά:

«Ναι, βέβαια για τίποτα απ’ όλα δεν πήγα στη νομική. Πήγα για το χατίρι των γονιών μου, η γνωστή ελληνική νοοτροπία. Ξέρεις, υπέκυψα και εγώ, στην αρχή βέβαια. Μετά πηγαίνοντας στη σχολή, λέω "εντάξει, τελειώσαμε τη σχολή, αλλά τώρα τι; Αυτό θα κάνουμε;». Όχι, κάνω, λοιπόν, μια στροφή. Έκανα την άσκηση μου και ταυτόχρονα σπούδαζα στη σχολή της υποκριτικής.

Με υπογλώσσια στον μπαμπά! Το είπα, δεν τα κρατάω κιόλας, δεν τα κρύβω. Όχι, το είπα, το ανακοίνωσα. Μάλιστα ανακοίνωσα πως "τα παρατάω όλα, φεύγω, πάω Αθήνα να γίνω ηθοποιός" και μετά είχαμε κάποια δράματα στο σπίτι, τα γνωστά, αλλά εντάξει, ναι...».

Και σε άλλο σημείο της συνέντευξης, αναφέρθηκε στη δυσκολία που αντιμετωπίζει στους ρόλους της, με άλλους ηθοποιούς, εξαιτίας του ύψους της: «Πολύ συχνά έχει συμβεί να είμαι δίπλα σε ανθρώπους που πραγματικά το ύψος να είναι εμπόδιο. Δίπλα σε έναν πρωταγωνιστή πιο κοντό ίσως να υπάρχει πρόβλημα. Ή όταν είσαι δεύτερος ρόλος και η πρωταγωνίστρια είναι πιο κοντή, ίσως κι εκεί να υπάρχει πρόβλημα», είπε.

Στην εκπομπή βρέθηκε και η Κόνι Μεταξά η οποία αποκάλυψε: «Γράφτηκε ότι έχω χωρίσει γιατί...» - Η αλήθεια για τον Μάριο Καπότση, οι επιθέσεις και οι γονείς της