Σοβαρό τροχαίο για την Δέσποινα Μοιραράκη - Λιποθύμησε την ώρα που οδηγούσε (Φωτογραφία)

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Σοβαρό τροχαίο είχε χθες Τετάρτη 3/7 η Δέσποινα Μοιραράκη, όπως αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου σήμερα 4/7 στον αέρα του Happy Day στον ALPHA. Η παρουσιάστρια και βασίλισσα των χαλιών, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο όπου παράμεινε εκεί όλο το βράδυ.

Όπως αναφέρθηκε, λιποθύμησε στο τιμόνι του αυτοκινήτου από την συσσωρευμένη κούραση που είχε, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε αυτοκίνητο και μηχανάκια. Άνοιξε τα μάτια της, αφού είχε συμβεί η σύγκρουση και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.

Πως έγινε το τροχαίο της Δέσποινας Μοιραράκη;

«Ήταν πάρα πολύ κουρασμένη ζαλίστηκε και όταν ξύπνησε είχε πάρει παραμάζωμα το αυτοκίνητο και τα μηχανάκια. Τρόμαξε και η ίδια πάρα πολύ. Ήταν συσσωρευμένη κούραση με τα γυρίσματα, με τα μαγαζιά της. Μου είπε ήμουν πάρα πολύ κουρασμένη, δεν το είχε καταλάβει με αποτέλεσμα αυτό που λέμε κατέρρευσε. Πήγε στο νοσοκομείο χθες από ότι μου είπε θα παρέμενε και μέσα. Εύχομαι περαστικά να είναι μόνο υλικές ζημιές»

Να σημειώσουμε πως όπως προανέφερε και η Τίνα Μεσσαροπούλου, το Cash or Trash της Δέσποινας Μοιραράκη συνεχίζει και την επόμενη σεζόν με τα γυρίσματα ήδη να έχουν ξεκινήσει.

«Το Cash or Trash, θεωρείται ένα από τα πιο επιτυχημένα πρότζεκ του star για αυτή τη σεζόν, φέτος πήγε ακόμα καλύτερα. Το κανάλι έχει σκοπό να συνεχίσει για ακόμη μία σεζόν αλλά και πολλές ακόμη. Το star δεν ήταν το πρώτο κανάλι που είδε το συγκεκριμένα προτζεκτ, η παρουσίαση είχε γίνει πρώτα στο Mega και το απέρριψε» έχει αποκαλύψει ο Νίκος Γεωργιάδης.