Ιωάννα Τούνη: Ανακαίνισε το σπίτι της στην Θεσσαλονίκη - Γκρέμισε το σαλόνι για να βάλει τζάκι βιοαιθανόλης (Φωτογραφίες)

Δείτε το αποτέλεσμα!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram/@j.touni
Instagram/@j.touni

Όπως είναι ήδη γνωστό, η Ιωάννα Τούνη, το 2021, μετά από έναν χρόνο αλλεπάλληλων μετακομίσεων σε διάφορα σπίτια Airbnb, αγόρασε το δικό της σπίτι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα στο πιο περιζήτητο σημείο, δυο βήματα από την Αγία Σοφία και με θέα!

Πρόκειται για ένα κτίριο νεοκλασικό και πανέμορφο, χτισμένο το 1954 το οποίο φυσικά είναι κόσμημα. Το εν λόγω διαμέρισμα του 4ου ορόφου, βρισκόταν τότε στην αγορά προς πώληση πάνω από δύο χρόνια κι όταν «μπήκε» μέσα η γνωστή επιχειρηματίας, με προσωπικό δικό της κόπο, αλλά και του φίλου της Στέφανου, προχώρησε σε πλήρη ανακαίνιση μεταμορφώνοντας όλους τους χώρους του σπιτιού.

Μάλιστα, όταν ετοιμάστηκε, δημοσίευσε και βίντεο στο Youtube Chanel της με home tour (δείτε το εδώ).

Σήμερα, το σπίτι αυτό κάποιες φορές είναι κλειστό κάποιες φορές είναι ανοιχτό, αφού η ζωή της Ιωάννας έχει μοιραστεί σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα! Αυτό δεν σημαίνει, βέβαια, πως δεν επενδύει επάνω του... και φυσικά επενδύει κι όσο εκείνη λείπει στην Αθήνα ο κολλητός της Στέφανος, εργάζεται καθημερινά για να το κάνει ακόμα καλύτερο! Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει προβεί σε ανακαίνιση και η Ιωάννα το έχει βρει αλλαγμένο. Αυτή την φορά, βέβαια, δεν μιλάμε για μια αλλαγή που έκανε σε ένα βαζάκι στο σαλόνι αλλά για την προσθήκη... τζακιού.

Ναι, ναι πολύ καλά διαβάσατε η γνωστή influencer ανυπομονεί, όπως δήλωσε η ίδια μέσα από τα stories της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram να έρθει ο χειμώνας για να το ανάψει να ζεσταίνει τον χώρο και να βγάλει τα πιο aesthetic stories!

Το νέο σαλόνι της Ιωάννας Τούνη!

Ιωάννα Τούνη Θεσσαλονίκη

Ιωάννα Τούνη σπίτι

Το τζάκι βιοαιθανόλης είναι ένα είδος τζακιού που χρησιμοποιεί βιοαιθανόλη ως καύσιμο αντί για παραδοσιακά καύσιμα όπως το ξύλο ή το φυσικό αέριο. Η βιοαιθανόλη είναι ένα βιοκαύσιμο που παράγεται από οργανικές ύλες, όπως είναι τα φυτά. Αυτά τα τζάκια έχουν γίνει δημοφιλή για διάφορους λόγους:

  1. Καθαρή καύση: Η βιοαιθανόλη καίγεται καθαρά, χωρίς να παράγει καπνό, αιθάλη ή τέφρα. Αυτό σημαίνει ότι δεν απαιτείται καμινάδα ή εξαερισμός, κάτι που τα καθιστά ιδανικά για διαμερίσματα ή χώρους όπου δεν υπάρχει δυνατότητα εγκατάστασης παραδοσιακού τζακιού.
  2. Ευκολία εγκατάστασης: Τα τζάκια βιοαιθανόλης μπορούν να τοποθετηθούν σχεδόν οπουδήποτε, ακόμα και σε εσωτερικούς χώρους, χωρίς την ανάγκη για ειδική υποδομή.
  3. Αισθητική: Παρέχουν μια αληθινή φλόγα που δημιουργεί μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Είναι διαθέσιμα σε πολλά διαφορετικά σχέδια και μεγέθη, προσφέροντας αισθητική ευελιξία.
  4. Ασφάλεια: Συνήθως έρχονται με ειδικά δοχεία καυσίμου και συστήματα ασφαλείας που αποτρέπουν την υπερχείλιση ή τη διαρροή καυσίμου.
  5. Οικολογικά πλεονεκτήματα: Η βιοαιθανόλη είναι ένα ανανεώσιμο καύσιμο, το οποίο μπορεί να παραχθεί από γεωργικά απόβλητα και άλλες βιομάζες, μειώνοντας την εξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα και συμβάλλοντας στη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου.

Η χρήση των τζακιών βιοαιθανόλης συνδυάζει την πρακτικότητα με την αισθητική και την οικολογική συνείδηση, καθιστώντας τα μια δημοφιλή επιλογή για μοντέρνα σπίτια και διαμερίσματα.