Σάκης Ρουβάς: «Χάζεψε κι αυτός μεγαλώνοντας» - Σούσουρο στο Tik Tok με το βίντεο που δημοσίευσε

«Αν δεν ήταν αναγνωρίσιμος θα λέγατε να ένας τρελός»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Σάκης Ρουβάς: «Χάζεψε κι αυτός μεγαλώνοντας» - Σούσουρο στο Tik Tok με το βίντεο που δημοσίευσε

Ο Σάκης Ρουβάς είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης των media πλέον. Μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς και πιο συγκεκριμένα στο Tik Tok ο γνωστός τραγουδιστής μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς τους φίλους πράγματα από την ζωή του, όπως αγαπημένες συνταγές, tip ευεξίας αλλά και... χιουμοριστικά βιντεάκια με τον ίδιο ή την οικογένειά του.

Το τελευταίο, δε, που ανέβηκε πριν από λίγες ώρες έχει ξεπεράσει ήδη τις 300.000 σε views και τα σχόλια από κάτω έχουν πάρει φωτιά, με άλλους να τρολάρουν κι άλλους να παίρνουν περισσότερο σοβαρά από όσο πρέπει την κατάσταση. Στο εν λόγο βίντεο ο Σάκης Ρουβάς φαίνεται να κάνει ασκήσεις φωνητικής σε δημόσιο χώρο και... τα λόγια είναι περιττά!

Δείτε επίσης: Σάκης Ρουβάς: "Θηρίο" η μονοκατοικία που μένει με την Κάτια Ζυγούλη στο Νέο Βουτζά - Η πισίνα, το γυμναστήριο και το πελώριο τζάκι στο εσωτερικό της

Η ανάρτηση του Σάκη Ρουβά στο Tik Tok

Αξίζει να σημειωθεί πως η μεγάλη κόρη της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά κάνει θραύση στο συγκεκριμένο κοινωνικό μέσο δικτύωσης με τα βιντεάκια της και είναι ίδια η μητέρα της! Δείτε εδώ τι ανεβάζει!