Γιώργος Μαζωνάκης: Αφήνει ανοιχτά αιχμές - Φωτογραφήθηκε έξω από το ακίνητο "μήλον της έριδος" στη Μύκονο

«Μια εικόνα χίλιες λέξεις...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιώργος Μαζωνάκης βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο νησί της Μυκόνου με τον ταλαντούχο τραγουδιστή να απολαμβάνει ήρεμες στιγμές με φίλους και αγαπημένα του πρόσωπα (δείτε τον εδώ να τραγουδάει στη Μύκονο από τη μεριά του κοινού).

Το τρέχον διάστημα ήταν αρκετά δύσκολο για τον καλλιτέχνη, καθώς οι σχέσεις με την οικογένειά του και συγκεκριμένα με την αδερφή του, Βάσω Μαζωνάκη έχουν ψυχρανθεί. Τα δύο αδέρφια μάλιστα έχουν προσφύγει στα δικαστήρια.

Τα περιουσιακά στοιχεία και ο τρόπος διαχείρισης αυτών έφερε σε ρήξη τα δύο αδέρφια. Μάλιστα, μήλο της έριδος αποτελεί ένα ακίνητο στη Μύκονο, το οποίο διατίθεται προς ενοικίαση. Την Τετάρτη 3/7 ο τραγουδιστής φωτογραφήθηκε έξω από το εν λόγω ακίνητο, με τα αρχικά Βάσω, Γιώργος, Δημήτρης και στη συνέχεια τη δημοσίευσε στο instagram (δείτε εδώ την τελευταία αντίδραση του Δημήτρη Μακρυνιώτη, συντρόφου της Βάσως Μαζωνάκη).

Η όλο νόημα ανάρτηση του Γιώργου Μαζωνάκη στο instagram

«Μια εικόνα χίλιες λέξεις… Και όχι μόνο!», έγραψε ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Γιώργος Μαζωνάκης - Μύκονος - Σπίτι

Ο Γιώργος Μαζωνάκης παραχώρησε συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου στο Super Κατερίνα, η οποία προβλήθηκε την Παρασκευή 28 Ιουνίου με τον τραγουδιστή να μιλάει για τη δικαστική διαμάχη ανάμεσα σε εκείνον και την αδερφή του: «Το "καλά" είναι πάρα πολύ σχετικό. Δεν είμαι καλά, είμαι πάρα πολύ καλά γιατί η πίστη και η πίστα με έσωσαν», δήλωσε αρχικά ο τραγουδιστής.

Σε ερώτηση της παρουσιάστριας για τη διαμάχη με την αδερφή του και την εντύπωση που έχει κάνει στον κόσμο, διότι όλοι γνώριζαν πως ήταν αγαπημένοι μεταξύ τους και σαν οικογένεια γενικότερα, απάντησε: «Φανταστείτε στο δικό μου μυαλό τι έχει γίνει. Είναι μία υπόθεση στην οποία αυτή είναι μόνο η αρχή. Είναι πολύ μεγαλύτερο το πράγμα από ότι μέχρι τώρα ξέρετε».

«Για αρκετό χρονικό διάστημα, επειδή έχω ξεκινήσει από πολύ μικρός, από 15 χρονών, είχε αρχίσει να γίνεται φλατ αυτή η κατάσταση. Τα τελευταία τρία χρόνια ξαναβρήκα τον λαιμό μου, την αγάπη με τον λαιμό μου, που έχει το συναίσθημα και να ξέρετε ότι από εδώ και μετά θα μεγαλουργήσω, πρώτα ο Θεός», ανέφερε σε άλλο σημείο (δείτε εδώ το βίντεο).