Άρης Σοϊλέδης: Δημοσίευσε χιουμοριστικό βίντεο με τη Μαριλίνα Κυπαρίσση - Δεν κρύβεται ο έρωτάς τους

«Έπρεπε να το παρατηρήσω από την αρχή;»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
marilina_kyparissi/ Instagram  ndp
marilina_kyparissi/ Instagram ndp

Ο Άρης Σοϊλέδης και η σύντροφός του, Μαριλίνα Κυπαρίσση περνάνε πολύ όμορφες στιγμές στο νησί της Μυκόνου εκεί όπου η κοπέλα εργάζεται το τελευταίο διάστημα. Από τη μεριά του ο ποδοσφαιριστής δεν έχει καλύτερο από το να την επισκέπτεται εκεί.

Η σχέση τους μπορεί να έχει ξεκινήσει τους τελευταίους μήνες, το ζευγάρι ωστόσο δείχνει να είναι πολύ ταιριαστό και αχώριστο. Η χημεία και το χιούμορ τους αντίστοιχα ταιριάζει πολύ και αυτό έγινε αντιληπτό από το τελευταίο βίντεο, που δημοσίευσε ο Άρης Σοϊλέδης στον λογαριασμό του στο Tik Tok.

Όπως βλέπουμε παρακάτω βίντεο, η Μαριλίνα Κυπαρίσση έχει βάλει ένα δύσκολο για τα μάτια του Άρη Σοϊλέδη challenge με την ίδια να του αναφέρει: «Δεν παρατηρείς τίποτα Άρη μου; Νομίζεις ότι όλα αυτά είναι τυχαία που συμβαίνουν; Δεν παρατηρείς τίποτα;».

Το κοινό βίντεο του Άρη Σοϊλέδη με τη σύντροφό του, Μαριλίνα Κυπαρίσση

«Πείτε μου εσείς ?? Έπρεπε να το παρατηρήσω από την αρχή?», έγραψε ο Άρης Σοϊλέδης.

Σε Q&A που έκανε, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Άρης Σοϊλέδης αναφέρεται για πρώτη φορά ανοιχτά στην πρώην σύντροφό του και εξηγεί ότι τελικά δεν ήταν όλα ρόδινα με την Μαρία Αντωνά, όπως τουλάχιστον είχαν την εντύπωση πολλοί. Ταυτόχρονα, απάντησε και στην απορία πολλών followers, για το γεγονός ότι μόλις λίγο καιρό μετά τον χωρισμό τους, εκείνος αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στο πλευρό της Μαριλίνας Κυπαρίσση.

Ένας απ' τους διαδικτυακούς φίλους του Άρη Σοϊλέδη τον ρώτησε πώς μπόρεσε τόσο σύντομα από το χωρισμό του να μπει σε νέα σχέση. Ο ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε ανοιχτά στην πρώην σχέση του: «Καμιά φορά τα πράγματα σε αυτό τον χώρο δεν είναι όσο τέλεια φαίνονται… Προφανώς για να επιλέξουν δύο άνθρωποι να τερματίσουν την σχέση τους θα υπήρχαν λόγοι. Όσο για την νέα μου σχέση αυτά δεν προγραμματίζονται απλά τυχαίνουν», έγραψε στην απάντησή του.

Δείτε παρακάτω την απάντησή του Άρη Σοϊλέδη για τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά:

undefined