Χριστίνα Μπόμπα: Μόνη της δρόμους της Αθήνας με μίνι φούστα - Με άκρως καλοκαιρινή διάθεση

Φωτογραφίες από τη βόλτα της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Οι ρυθμοί της ζωής της Χριστίνας Μπόμπα είναι πολύ έντονοι, καθώς η καθημερινότητά της με τις δίδυμες κόρες της έχει πολλές και συνεχείς προκλήσεις. Τώρα πια που η Φιλίππα και η Αριάννα έχουν κλείσει τα τρία τους χρόνια - η μητέρα τους έχει δημιουργήσει ένα ισορροπημένο πρόγραμμα.

Πριν από λίγες ημέρες λοιπόν, η Χριστίνα Μπόμπα έκανε μια μοναχική βόλτα στους δρόμους της Αθήνας. Ο φακός του Youweekly.gr την απαθανάτισε αποκλειστικά όσο διέσχιζε πολύ κεντρικό σημείο της πόλης.

Η μοναχική βόλτα της Χριστίνας Μπόμπα στο κέντρο της Αθήνας

Με κοτσίδα στα μαλλιά της και άκρως καλοκαιρινή διάθεση είδαμε την αγαπημένη Χριστίνα Μπόμπα, η οποία φόρεσε λευκό τοπ και ριγέ μίνι φούστα (δείτε εδώ αδημοσίευτη φωτογραφία από την εγκυμοσύνη της).

Χριστίνα Μπόμπα - Αθήνα
Χριστίνα Μπόμπα - Κέντρο Αθήνας

Πριν από λίγες ημέρες, η Χριστίνα Μπόμπα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Fays Time ανοίγοντας την καρδιά της για τη νέα της ζωή εδώ και τρία χρόνια με τις κόρες της, αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media για τις αναρτήσεις της.

«Είμαι πάρα πολύ καλά, τα κορίτσια γίνονται 3 σε λίγο, όποτε τη δυσκολία της αρχής. Έχουν ξεκινήσει κάτι σαν παιδικό, είναι σαν play group που πηγαίνουν μόνες τους, χωρίς εμένα. Τα πρώτα δύο χρόνια δεν προλάβαινα να κάνω τίποτα για εμένα, τώρα. Οι πρώτοι έξι μήνες είναι πολύ δύσκολοι και συναισθηματικά, υπάρχει και το αίσθημα της ευθύνης, έχει πολλά εσωτερικά μπερδέματα. Το πρωί γέλαγα, το βράδυ έκλαιγα, δεν ήξερα τι μου συμβαίνει. Δεν πέρασα επιλόχειο, αλλά είχα ένα έντονο στρες, είχα μεγαλοποιήσει το κομμάτι του θηλασμού και αισθανόμουν ότι δεν θα τα κατάφερνα. Όταν είσαι απ’ έξω βλέπεις μόνο το ροζ της υπόθεσης, αλλά δεν είναι έτσι»,, είπε αρχικά.

«Στην αρχή νομίζεις ότι είναι προσωπικό, δηλαδή λες “γιατί λένε για εμένα τώρα;”. Μετά καταλαβαίνεις ότι όποιος προβάλλεται, παίρνει όλη αυτή την κριτική και έχουν άποψη όλοι για αυτόν. Εγώ έχω περάσει από όλα τα στάδια, από το να με θλίβει όλο αυτό, από το να με μικραίνει, να παίρνω αποφάσεις βάση αυτού. Έχω περάσει από το να θυμώσω, αλλά όσο περνάνε τα χρόνια δεν το κοιτάω καν. Δεν απαντάω συνήθως, αλλά έχουν υπάρχει και στιγμές που έχω απαντήσει. Ο Σάκης επειδή είναι πολύ ορθολογιστής είχε πάντα μια πιο τετράγωνη άποψη σε σχέση με όλα αυτά, δεν τον άγγιζε τόσο. Όταν κάνεις πράγματα, πάντα θα λένε», κατέληξε η Χριστίνα Μπόμπα (δείτε εδώ το βίντεο).