Ελένη Φουρέιρα: «Έχει πολλή ενέργεια, το βράδυ μας γλεντάει με τον μπαμπά του» - Σπάνιες δηλώσεις για τον γιο της Ερμή

«Μαθαίνω και μεγαλώνω μαζί του»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ελένη Φουρέιρα: «Έχει πολλή ενέργεια, το βράδυ μας γλεντάει με τον μπαμπά του» - Σπάνιες δηλώσεις για τον γιο της Ερμή

Η Ελένη Φουρέιρα παραχώρησε συνέντευξη στο Κοσμοράδιο 95,1 και στον Τάσο Ριζόπουλο. Απόσπασμα μάλιστα από όσα εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια προβλήθηκαν την Τετάρτη 3/7 στο Super Κατερίνα.

Για πρώτη φορά βλέπουμε την αγαπημένη τραγουδίστρια να μιλάει με λεπτομέρειες για τη νέα ζωή μετά την απόφασή της να γίνει μητέρα. Ο τρόπος μάλιστα που αναφέρεται στον γιο της Ερμή και την οικογένειά που δημιούργησε με τον Αλμπέρτο Μποτία αποδεικνύει την ευτυχία της.

Δείτε επίσης: Ελένη Φουρέιρα: Μεγαλώνει η οικογένειά της - Αποκάλυψε με ένα βίντεο το φύλο του μωρού

Οι συγκινητικές δηλώσεις της Ελένης Φουρέιρα για τον γιο της και την οικογένειά της

«Στην προσωπική μου ζωή είμαι όπως είμαι τώρα. Βέβαια, δεν μπορώ να είμαι ήρεμη με ένα παιδί 16 μηνών. Με τρέχει, δεν κοιμάμαι, έχει αποφασίσει να με φτάνει στα όρια. Μαθαίνω και μεγαλώνω μαζί του. Ζω μαζί του τα πιο έντονα και αληθινά συναισθήματα, όσο και να με τρέχει γιατί είναι ένα παιδί, που έχει πολλή ενέργεια, έχει φοβερή αντίληψη, οπότε και το βράδυ μας γλεντάει με τον μπαμπά του. Όποτε θέλει κοιμάται, όποτε θέλει σηκώνεται, έχει φουλ ενέργεια αλλά χαίρομαι που έχω ένα παιδί με ενέργεια, που θέλει να ανακαλύψει τον κόσμο», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Φουρέιρα.

Με αφορμή τη σημερινή Γιορτή του Πατέρα (16/6) η Ελένη Φουρέιρα που ευχήθηκε δημόσια στον σύντροφό της, και πατέρα του γιου της, Αλμπέρτο Μποτία.

Η τραγουδίστρια μπορεί σε γενικές γραμμές να μην μιλάει συχνά για αυτόν τον έρωτα, ωστόσο στα προσωπικά της social μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της με τον Αλμπέρτο Μποτία και με τον γιο τους Ερμή. Κάπως έτσι, η Ελένη Φουρέιρα φωτογράφησε και σήμερα τον ποδοσφαιριστή, στον ομορφότερο ρόλο του: Αυτόν του πατέρα.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Κυριακής 16/6, η Ελένη Φουρέιρα δημοσίευσε ένα άκρως τρυφερό στιγμιότυπο στα stories της, όπου φωτογραφίζει τον σύντροφό της να παίζει με τον γιο τους, Ερμή. Στη φωτογραφία έγραψε: «Χαρούμενη Γιορτή του Πατέρα».

undefined