Νότης Σφακιανάκης: Πέρασαν 5 χρόνια αποχής από τις πίστες - Πότε και με ποιόν έκανε την τελευταία του εμφάνιση

«Δεν μπορώ να εκβιάσω έναν καλλιτέχνη να δημιουργήσει τραγούδια, αν δεν θέλει»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η αποχή του Νότη Σφακιανάκη από τη δισκογραφία και από τις πίστες εξακολουθεί να αποτελεί θέμα συζήτησης όσα χρόνια και αν περάσουν. Ο καλλιτέχνης έχει απομονωθεί και έτσι οι μοναδικές πληροφορίες που έρχονται στη δημοσιότητα για εκείνον είναι από το στενό περιβάλλον του.

Να πούμε εδώ, πως ο τραγουδιστής μπορεί να απέχει καλλιτεχνικά ωστόσο από το 2016 ανήκει ωστόσο στη δισκογραφική εταιρεία Panik Records. Ο CEO της εταιρείας, Γιώργος Αρσενάκος προχώρησε την Τετάρτη 3/7 σε αποκαλύψεις για τη συνεργασία τους στο Fay's Time.

Δείτε επίσης: Ξανά μαζί ο Νότης Σφακιανάκης και η σύζυγός του, Κίλι - Όλη η αλήθεια για τον χωρισμό και τον γάμο τους

Οι δηλώσεις του Γιώργου Αρσενάκου για τον Νότη Σφακιανάκη

«Ο Νότης ανήκει στην Panik από τον 2016. Όλοι θέλουμε πολύ να επιστρέψει, αλλά είναι πότε θα νιώσει έτοιμος ο καλλιτέχνης. Εγώ προσπαθώ, μιλάω με τον παραγωγό του, μιλάω και με το περιβάλλον του, στέλνουμε τραγούδια, είμαστε σε μία τέτοια επαφή, αλλά δεν μπορούμε να εκβιάσουμε καταστάσεις, δεν μπορούμε να πιέσουμε, δεν θέλουμε να αγχώσουμε κανέναν.

Για τον καθένα έρχεται η στιγμή του για να κάνει αυτό που θέλει να κάνει. Ένας καλλιτέχνης με 30 χρόνια, που έχει συντρίψει όλα τα ρεκόρ δεν θα του πω εγώ τι θα κάνει. Δεν μπορώ να εκβιάσω έναν καλλιτέχνη να δημιουργήσει τραγούδια, αν δεν θέλει. Το να εμφανιστεί ξανά σε μία πίστα είναι δική του επιλογή.

Εγώ πιστεύω ότι ένα τέτοιο καλλιτεχνικό θηρίο δεν μπορεί να ηρεμήσει και θα έρθει η στιγμή που όλο αυτό που έχει, θα επανέλθει, γιατί είναι ένας νέο άνθρωπος, ο κόσμος τον λατρεύει, έχει μια απίστευτη δισκογραφία. Ο Νότης λείπει τέσσερα χρόνια, δεν είναι πολλά. Το 2020 ήταν η τελευταία εμφάνιση στον Βοτανικό με τον Σταμάτη Γονίδη και η τελευταία δισκογραφία μας ήταν το 2018, που βγάλαμε το ερωτικό. Είχαμε βγάλει μια τριλογία, το κοινωνικό, το ερωτικό και τώρα μένει το χορευτικό. Έχουμε ένα τρίτο μέρος της τριλογίας που μένει να ολοκληρώσουμε», είπε ο Γιώργος Αρσενάκος.

Νότης Σφακιανάκης - Βοτανικός
07-12-2019 - Έναρξη Βοτανικός, Νότης Σφακιανάκης