Ελένη Μενεγάκη: «Ας το περπατήσω λίγο πριν το αποχαιρετήσω...» - Το σχόλιο δύο ημέρες πριν την αυλαία της στο Mega

Ετοιμάζεται για το μεγάλο φινάλε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: «Ας το περπατήσω λίγο πριν το αποχαιρετήσω...» - Το σχόλιο δύο ημέρες πριν την αυλαία της στο Mega

Η Ελένη Μενεγάκη μετράει τις ημέρες για να κλείσουν τα φώτα στο τηλεοπτικό της φακό στο Mega και να ρίξει και επίσημα αυλαία για την εκπομπή της, Ελένη. Το μεγάλο λοιπόν αντίο θα ειπωθεί την Παρασκευή 5/7.

Την Τετάρτη 3/7 η παρουσιάστρια βγήκε στον αέρα της εκπομπής της με φούξια μακρύ φόρεμα με την ίδια να απολαμβάνει παιχνίδια με την κάμερα, όσο περπατούσε με το χαρακτηριστικό της στυλ στο στούντιο.

Ανάμεσα σε όσα είπε η Ελένη Μενεγάλη λίγο πριν αποχαιρετήσει το κοινό της για σήμερα, Τετάρτη 3/7 δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη η ατάκα της για το τι θα ακολουθήσει για εκείνη μετά την αυλαία της φετινής σεζόν.

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: «Έχασα χρόνο! Θέλω μεγαλώνοντας να...» - Η σπάνια προσωπική εξομολόγηση για την οικογένειά της

Η νέα ατάκα της Ελένης Μενεγάκη για το φινάλε της εκπομπής της στο Mega

«Έχω ένα λεπτό, θα κάνω πασαρέλα. Και ξέρετε γιατί… Γιατί μου αρέσει το πλατό μου πάρα πολύ. Και θέλω πραγματικά να το πω. Έχω ζήσει στην τηλεόραση τόσα πολλά χρόνια, έχω ευχαριστηθεί πλατό, έχω ευχαριστηθεί ωραία σκηνικά, ωραία φώτα αλλά νομίζω ότι αυτό το πλατό εδώ έχει το κάτι άλλο. Είναι πολύ ωραίο και ας το περπατήσω λίγο πριν το αποχαιρετήσω. Έτσι να το χαρώ και να με βλέπω σε διάφορα πλάνα. Εν τω μεταξύ σε όλες τις γωνιές λέω βγαίνεις ωραία.

Λοιπόν, εγώ θα σας αποχαιρετήσω, φτάσαμε στο τέλος της εκπομπής. Θα σας ανανεώσω το ραντεβουδάκι μας για αύριο που είναι Πέμπτη και μεθαύριο είναι Παρασκευή. Και μετά είναι Σαββατοκύριακο και μετά φιλάκια», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Νωρίτερα, η παρουσιάστρια είπε με το ίδιο στυλ και άνεση όσο περιφερόταν στο πλατό της: «Αφήνω το άρωμά μου να μείνει στο πλατό για τους επόμενους μήνες το καλοκαίρι που θα κλείσει».