Κατερίνα Καινούργιου: Οι ευχές σε Σπυροπούλου και Σταθοκωστόπουλο για την γέννηση του γιου τους - «Έπεσα έξω στις προβλέψεις»

Ήρθε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: Οι ευχές σε Σπυροπούλου και Σταθοκωστόπουλο για την γέννηση του γιου τους - «Έπεσα έξω στις προβλέψεις»

Η Κατερίνα Καινούργιου την Τρίτη 2/7 έγινε μητέρα για δεύτερη φορά, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Η παρουσιάστρια που έχει αφιερωθεί στην μητρότητα γέννησε με καισαρική, με τον τοκετό της να ήταν προγραμματισμένος.

Βρίσκεται ήρεμη στο ιδιωτικό μαιευτήριο, όπου και γέννησε βιώνοντας την απόλυτη ευτυχία ως μια αγορομάνα και επισήμως πια Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δεύτερος γιος της παρουσιάστριας γεννήθηκε 2.900 γραμμάρια.

Οι ευχές της Κατερίνας Καινούργιου σε Σπυροπούλου και Σταθοκωστόπουλο

Όπως πολλές εκπομπές, έτσι και η Super Κατερίνα σχολίασαν το νέο μέλος της οικογένειας Σταθοκωστόπουλου - Σπυροπούλου, με την Κατερίνα Καινούργιου να στέλνει τις ευχές της στο ζευγάρι.

«Να πούμε να της ζήσει. Έπεσα έξω στις προβλέψεις μου γιατί έλεγα ότι θα είναι κορίτσι. Αγοράκι έκανε λοιπόν, για δεύτερη φορά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μαζί με τον σύζυγό της. Γερός και καλότυχος να είναι ο μπέμπης τους» είπε η ξανθιά παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης: «Είδα την Κωνσταντίνα την περασμένη Παρασκευή, ήταν αυτό που λες...» - Η συνάντηση της Τσιμτσιλή με την Σπυροπούλου πριν τη γέννα και η αποκάλυψη για το 2ο μωρό

Να σημειώσουμε πως η Κατερίνα Καινούργιου υπήρξε ζευγάρι με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο στο παρελθόν. Μάλιστα, όπως έχει αποκαλύψει, εκείνη τον γνώρισε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Ήμασταν τότε στον Alpha και κάναμε παρέα. Εγώ ήμουν με τον Βασίλη, όμως καμία σχέση, η Κωνσταντίνα ήταν σε σχέση με έναν άλλο κύριο τότε», είχε αποκαλύψει στην εκπομπή. Όταν ένας συνεργάτης της τη ρώτησε αν έβγαιναν ζευγάρια η ίδια απάντησε: «Αυτός ο κύριος δεν έβγαινε και πολύ, ας το αφήσουμε αυτό στην άκρη».

Βέβαια, έχει ξεκαθαρίσει ότι ποτέ εκείνη την περίοδο κανένας από του δύο δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα, καθότι έγιναν ζευγάρι αρκετά χρόνια αργότερα και τότε υπήρξε απλώς μία φιλική σχέση μεταξύ τους.