Μαριλού Ρεπαπή: Με ρομαντικό, δαντελωτό νυφικό με διαφάνειες - Οι πρώτες φωτογραφίες του γάμου της με τον Νίκο Χριστοφόρου

Αδημοσίευτο υλικό από το πάρτι μετά το μυστήριο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
marilourepapi - Instagram
marilourepapi - Instagram

Στιγμές ευτυχίας έζησε η Μαριλού Ρεπαπτή πριν από μερικούς μήνες, όταν η γνωστή δημοσιογράφος και ο πλέον σύζυγός της ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου χωρίς να έχει προβληθεί έντονα η είδηση στα Μέσα και στις εκπομπές (δείτε εδώ το μοναδικό βίντεο από τον γάμο).

Η δημοσιογράφος με αφορμή τα γενέθλιά της πήρε την απόφαση να δημοσιεύσει για πρώτη φορά φωτογραφίες από το πάρτι, που ακολούθησε μετά από το μυστήριο. Έτσι λοιπόν, υπάρχουν στη δημοσιότητα και επίσημες φωτογραφίες από τη νύφη με το δαντελωτό νυφικό, που επέλεξε να φορέσει.

Η Μαριλού Ρεπαπή ποζάρει ευτυχισμένη με τους καλεσμένους του γάμου της, καθώς και με τον σύζυγό της Νίκο Χριστοφόρου, ο οποίος είναι Γενικός Διευθυντής Περιεχομένου του Ομίλου ΑΝΤ1. Μαζί τους στέκονται με πλατύ χαμόγελο τα παιδιά τους, τα αγόρια της Μαριλούς Ρεπαπή.

Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο της Μαριλούς Ρεπαπή

«Κλείνοντας τα 46, αντί για γενέθλιο απολογισμό θα ποστάρω φωτό από τον γάμο μας που το έχω αμελήσει και σε τελική ανάλυση, τι τον φέραμε τον φωτογράφο! Όπως θα δείτε, έχω στη ζωή μου τα τέσσερα καλύτερα αγόρια στον κόσμο κι έτσι κάθε μέρα είναι και γάμος και γενέθλια και Χριστούγεννα και Πάσχα (καλοκαίρι δεν είναι γιατί ξέρετε πώς αισθάνομαι γι’ αυτό). Οπότε ναι, χρόνια μου πολλά αλλά να ζήσουμε κιόλας!», έγραψε η Μαριλού Ρεπαπή.


Η Μαριλού Ρεπαπή είναι δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός. Ξεκίνησε την καριέρα της το 2003 στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 ως συμπαρουσιάστρια του Δημήτρη Καμπουράκη στην εκπομπή «Πρωινή Γραμμή». Συνεργάστηκε με την ΙΜΑΚΟ στα περιοδικά «InStyle» (αρχισυντάκτρια) και «Nitro». Το 2008 μετακινήθηκε στο «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» και την εκπομπή «ΟΛΑ».

Το 2010 ανέλαβε την αρχισυνταξία της εκπομπής «ΒΡΑΔΥ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο, στον ALPHA και στη συνέχεια στον ΑΝΤ1. Ταυτόχρονα παρουσίαζε την πρωινή εκπομπή του NitroRadio από το 2005 μέχρι το 2014. Μέχρι τον Μάιο του 2015 ασκούσε καθήκοντα Διευθύντριας Σύνταξης στο περιοδικό «Cosmopolitan» (ΔΟΛ). Η Μαριλού Ρεπαπή σπούδασε European Studies and Politics στο University of Portsmouth στην Αγγλία.

Πηγή: Ishow