Φαίη Σκορδά: «Αν μου έλεγε κάποιος "θα προτιμούσες αυτήν την καριέρα ή θα προτιμούσες να παρέμενες στο Tv Μακεδονία", θα έλεγα...»

Άφωνοι οι συνεργάτες της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: «Αν μου έλεγε κάποιος

Η Φαίη Σκορδά με αφορμή την αποχώρηση της Νατάσας Γιάμαλη από το Kontra Channel και την αρχή της συνεργασίας της με το MEGA (δείτε την ανακοίνωση του σταθμού), προχώρησε σε μια πολύ προσωπική αποκάλυψη. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Fays Time στον ΣΚΑΙ, ανέφερε πως αν την ρωτούσαν αν προτιμά να επιστρέψει στο Tv Μακεδονία, θα το έκανε.

Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για το Μακεδονία TV

«Είμαι σε αυτή τη δουλειά 22 χρόνια χωρίς να έχω λείψει καμία σεζόν. Έλειψα μόνο 25 ημέρες κατά τη διάρκεια των τοκετών. Στην εγκυμοσύνη ήμουν στον αέρα, το θυμόσαστε όλοι. Η κοιλιά μου κι εγώ. Πραγματικά είχα χρονιές που ήμασταν στο 40 και 50% τηλεθέασης, αν μου έλεγε κάποιος αυτή τη στιγμή μετά από 22 χρόνια "θα προτιμούσες αυτήν την καριέρα ή θα προτιμούσες να παρέμενες στο Tv Μακεδονία αλλά να είχες αυτή την εκπομπή 22 χρόνια;", θα σας έλεγα "να παρέμενα στη Θεσσαλονίκη, στο Tv Μακεδονία σε εκείνη την εκπομπή γιατί είναι αλλιώς, πιο οικογενειακά"», ανέφερε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά, με τους συνεργάτες της να την "πειράζουν" πως εκεί θα πάει την επόμενη σεζόν και όχι για άλλα κανάλια που λένε τα ρεπορτάζ που κυκλοφορούν.

Να αναφέρουμε πως η Φαίη Σκορδά ξεκίνησε να εργάζεται στο Μακεδονία TV τον Οκτώβριο του 2004 όπου παρουσίαζε την εκπομπή Καλημέρα στη πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του καναλιού. Η εκπομπή διήρκησε δύο τηλεοπτικές σεζόν, μέχρι το 2006, με την ίδια να παρουσιάζει στο κοινό τα καλλιτεχνικά νέα της ημέρας, να φιλοξενεί στο πλατό της εκπομπής πρόσωπα του ΑΝΤ1 αλλά και πολλούς καλλιτέχνες στα πρώτα τους βήματα ενώ έκανε συνδέσεις με περιοχές ανά την Ελλάδα από τη Θεσσαλονίκη. Αποχώρησε το 2006 όπου και από το ALTER ξεκίνησε την καριέρα της σε μεγάλα κανάλια.