Ιωάννα Μαλέσκου: Η φωτογραφία με μπικίνι που προκάλεσε την αντίδραση της Ναταλίας Γερμανού

Οι κοιλιακοί της βγάζουν μάτι...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πηγή: Instagram
Πηγή: Instagram

Η Ιωάννα Μαλέσκου γέννησε τον Μάιο του 2023, ωστόσο και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά και αμέσως μετά τη γέννα, έκανε εντατική γυμναστική. Το σώμα της, επομένως, παραμένει καλλίγραμμο και αυτό αποδεικνύεται από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την Δευτέρα 1 Ιουλίου.

Η παρουσιάστρια πόζαρε σε πισίνα με μαύρο μπικίνι και οι κοιλιακοί της βγάζουν μάτι. Η ανάρτησή της αυτή, μάλιστα, πέρα από τα χιλιάδες like και τα εκατοντάδες σχόλια, προκάλεσε και την αντίδραση της Ναταλίας Γερμανού, η οποία της σχολίασε.

Δείτε επίσης: «Να είµαστε καλά µε τον αντρούλη µου και...» - Το δεύτερο παιδί και η αποκάλυψη για το επάγγελμα του Κωνσταντίνου Δανιά

Η ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου με μαγιό και η αντίδραση της Ναταλίας Γερμανού

«Όταν ανεβαίνει post με μαγιό, το λες επισήμως "Καλό καλοκαιράκι"», έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου στη λεζάντα.

Δείτε επίσης: Η κόρη της έχει μεγαλώσει πολύ - Για δείπνο με κόκκινο φόρεμα και την μπέμπα αγκαλιά

«Έτσι σε γνώρισα θυμάσαι; Και σε πειράζαμε με το Ραφαηλίδη ότι "να κι ένα κορίτσι που γεννήθηκε με φυσικό photoshop"», σημείωσε η Ναταλία Γερμανού κάτω από την ανάρτησή της, με την ίδια να της απαντά: «Χαχαχαχ! Ναταλία μου σ' αγαπωωωω»

Σχόλιο Γερμανού σε φωτογραφία της Μαλέσκου

Πάντως, μέσα από αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε πριν από μήνες η Ιωάννα Μαλέσκου στη δημοσιογράφο Τζώρτζια Συρίχα και στο Youweekly.gr αποκάλυψε τα μυστικά, που ακολούθησε η ίδια μέσα στην ημέρα της για να επανέλθει στο βάρος που είχε πριν γίνει μητέρα (δείτε εδώ την πρώτη ολόσωμη φωτογραφία της 3 μήνες από τον τοκετό).

Κάθε πότε γυμνάζεσαι, Ιωάννα;

Κάνω 3 φορές την εβδομάδα ενδυνάμωση και 2 φορές πιλάτες, ή τουλάχιστον προσπαθώ να τηρώ αυτό το πρόγραμμα. Τα Σαββατοκύριακα, η δραστηριότητά μου είναι βόλτες με το καρότσι, με μπόλικο περπάτημα και τρέξιμο, όσο μπορώ, για να νιώθω ότι έχω μια ισορροπία. Βοηθάει σίγουρα και η διατροφή. Δεν κάνω αυστηρή διατροφή, κρατάω μια ισορροπία με μέτρο όλα, για να μην στερούμαι και επειδή θηλάζω, θέλω να είναι πλούσιο το διατροφολόγιό μου. Δουλεύω σε personal μορφή και έχω την προπονήτρια δίπλα μου. Βάσει των αναγκών μου κάνουμε το καθημερινό μας ασκησιολόγιο με βάρη και λειτουργικές ασκήσεις για να έχω ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Τα δικά σου tips για απώλεια κιλών;

Γρήγορα δεν χάνονται τα κιλά και δεν πρέπει ο στόχος να είναι αυτός, αλλά να υπάρχει μια σταθερότητα και μια διάρκεια στο αποτέλεσμα. Προσπαθώ να πίνω πολύ νερό ή όσο περισσότερο γίνεται και ευτυχώς για μένα έχω την λεμονιά στον κήπο, οπότε κόβω λεμόνια απευθείας φρέσκα από το δέντρο, τα βάζω στο ψυγείο μέσα σε γυάλινα μπουκάλια και πίνω καθημερινά γιατί βοηθάει στην αποτοξίνωση του σώματος. Επίσης αγαπώ πολύ τα αφεψήματα και τα κρητικά βότανα, αλλά τελευταία έχω αγαπήσει πάρα πολύ την Λουίζα.

Τηρείς κατά γράμμα την διατροφή σου;

Δεν είναι όλα ιδανικά στο πρόγραμμά μου, μην με βλέπετε που γελάω. Οι ρυθμοί είναι τέτοιοι που δεν μου επιτρέπουν να τηρήσω κατά γράμμα τα γεύματά μου όσο και εάν θέλω. Όταν χάνω ένα γεύμα φροντίζω να το αναπληρώσω με ένα υγιεινό σνακ. Έχω μαζί μου ανάλατους ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα χωρίς ζάχαρη, που ξέρω ότι ανά πάσα στιγμή μπορώ να πάρω και την ενέργεια που χρειάζομαι αλλά και για να συνεχίσω την δραστηριότητα στην καθημερινότητά μου και εννοείται ότι μετά, φροντίζω να έχω το επόμενο γεύμα στην ώρα του για να είναι όλα ρολόι.