Δημήτρης Κόκοτας: Άσχημες εξελίξεις με την υγεία του - «Η κατάσταση είναι δύσκολη, θέλει...»

Η ανακοίνωση της Ματίνας Παγώνη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Στο νοσοκομείο παραμένει ο Δημήτρης Κόκοτας έπειτα από καρδιακή ανακοπή που υπέστη και έγιναν προσπάθειες ανάνηψης με την κατάσταση του να είχε κριθεί από το πρώτο λεπτό πολύ κρίσιμη. Ο τραγουδιστής νοσηλεύεται από τον Μάρτιο, με τις εξελίξεις για την πορεία της υγείας του να μην είναι θετικές.

Όπως ανέφερε η Ματίνα Παγώνη στο Πρωινό του ΑΝΤ1 σήμερα Τρίτη 2/7, θα παραμείνει για ακόμα κάποιους μήνες στο νοσοκομείο ώστε να δουν οι γιατροί πως θα αντιδράσει ο οργανισμός του.

Η ανακοίνωση της Παγώνη για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

«Αυτή την στιγμή έχει κλείσει 2 μήνες. Τουλάχιστον ένα 6μηνο το θέλει με τα δεδομένα και την κλινική κατάσταση που έχουμε. Θέλει πολύ χρόνο. Είναι δύσκολα τα πράγματα, θέλει να παρακολουθείται καθημερινά με εργαστηριακό και απεικονιστικό έλεγχο για να δει την εξέλιξη του οργανισμού. Από εδώ και πέρα τα πράγματα είναι αναμενόμενα να παρατείνονται ακόμα 3-4 μήνες για να μπορέσουμε να δούμε πως θα αντιδράσει ο οργανισμός του σε όσα έχει υποστεί από την αρχή», ανέφερε αρχικά η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ.

Και συμπλήρωσε: «Από την αρχή οι επιπλοκές είναι ίδιες και όσον αφορά τον εγκέφαλο και όσον αφορά την όραση. Θέλει πολύ χρόνο. Θα μείνει στο νοσοκομείο δεν μπορεί να πάει ακόμα σε κέντρο αποκατάστασης. Θα περάσουν κάποιοι μήνες και μετά».

Δείτε επίσης: «Δεν μπορώ να σας πω, θα με πάρουν τα κλάματα...» - Σπαράζουν καρδιές με την εξομολόγηση της αδερφής του για την σύζυγο και την κόρη του

Σε προηγούμενες δηλώσεις της η Ματίνα Παγώνη είχε πει;

«Ο Δημήτρης Κόκοτας είναι στη ΜΑΦ. Για τους συγγενείς που έχουν ανθρώπους σε αυτές τις μονάδες, και στις απλές κλίνες, είναι πολύ ψυχοφθόρο να πηγαινοέρχεσαι και να βλέπεις τον άνθρωπό σου σε αυτή την κατάσταση και να περιμένεις. Εμείς οι γιατροί ξέρουμε κάποια πράγματα, εσείς από την αρχή λέγατε και ρωτούσατε “πότε θα βγει;”, ο καθένας θα βγει όταν πρέπει να βγει.

Αυτή τη στιγμή ο Δημήτρης δεν μπορεί να βγει και να πάει στο σπίτι του ή σε ένα κέντρο αποκατάστασης. Θα παραμείνει, θα τον παρακολουθεί η ομάδα που τον παρακολουθεί, θα γίνονται οι εξετάσεις και όταν χρειαστεί, τότε οι γιατροί θα δώσουν το οκ για να βγει από το νοσοκομείο. Τον αγαπάει πολύ ο κόσμος, απλοί άνθρωποι».