Μάτεο Παντζόπουλος: Μοναχική βόλτα στο κέντρο της Αθήνας - Δεν κατάλαβε ότι τον τραβάει η κάμερα (Φωτογραφίες)

Αγέλαστος, αγόρασε κουλούρι από τον κουλουρά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Ματέο Παντζόπουλος έχει δημιουργήσει με την Ελένη Μενεγάκη μια πολύ όμορφη οικογένεια. Η κόρη τους Μαρίνα μάλιστα, ολοκλήρωσε την ευτυχία τους. Το ζευγάρι έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια που είναι μαζί, να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με αποτέλεσμα μέχρι σήμερα να παραμένει μυστήριο αν τελικά έχει παντρευτεί ή όχι. Άλλωστε, ο σύζυγός της δεν είναι πρόσωπο της showbiz και θέλει να έχει χαμηλό προφίλ στα media.

Ο Μάκης ή Ματέο Παντζόπουλος κατάγεται από τα Λιβάδεια της Άνδρου όπου διαθέτει στο νησί και την δική του ξενοδοχειακή μονάδα που είναι και ο επίγειος παράδεισος της Ελένης Μενεγάκη. Εκεί ταξιδεύουν οικογενειακώς κάθε καλοκαίρι και αρκετά Σαββατοκύριακα, ώστε να χαλαρώνουν αλλά και για διάφορες υποχρεώσεις.

Ο σύζυγος της παρουσιάστριας γεννήθηκε το 1969 στο Λονδίνο. Γονείς του είναι ο Δημήτρης Παντζόπουλος, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης εταιρείας με αγροτικά προϊόντα και η Λιλίκα, κόρη του βιομηχάνου και ενός από τους βασικότερους ιδρυτές της «Μίσκο», Ελευθέριου Μαντζίκα και της Μαρίνας Ντίσκου.

Δείτε επίσης: Δεν την βγάζει ποτέ από τα χέρια της - Ο λόγος που η Ελένη Μενεγάκη δεν αποχωρίζεται ποτέ τη βέρα του γάμου της με τον Ματέο Παντζόπουλο

Είναι ένας άνθρωπος ευγενικός και χαμηλών τόνων, ενώ στην αγκαλιά του η Ελένη Μενεγάκη βρήκε το προσωπικό της "καταφύγιο" μετά το διαζύγιο της από τον Γιάννη Λάτσιο. Οι δημόσιες εμφανίσεις τους ωστόσο είναι ελάχιστες, ενώ πιο ελάχιστες είναι οι solo εμφανίσεις του επιχειρηματίας. Πρόσφατα ωστόσο ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τον απαθανάτισε στο κέντρο της Αθήνας.

Χαλαρός με βερμούδα και εσπαντρίγιες, ο Ματέο Παντζόπουλος έκανε τα ψώνια του, ενώ αγόρασε και κουλούρι από τον κουλουρά.

Φωτογραφίες από την έξοδο του Ματέο Παντζόπουλου

Μάτεο Παντζόπουλος

Μάτεο Παντζόπουλος Ελένη Μενεγάκη