Χώρισαν οριστικά και το ανακοίνωσε στην κάμερα του BreakfastStar - «Της εύχομαι τα καλύτερα»

«Έχω χωρίσει εδώ και τρεις εβδομάδες»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χώρισαν οριστικά και το ανακοίνωσε στην κάμερα του BreakfastStar - «Της εύχομαι τα καλύτερα»

Ζευγάρι που είχε απασχολήσει πριν από κάποιους μήνες, χώρισε και η ανακοίνωση έγινε στην κάμερα της εκπομπής BreakfastStar. «Είμαι ελεύθερος, έχω χωρίσει εδώ και τρεις εβδομάδες. Δεν είμαστε πλέον μαζί, της εύχομαι όμως τα καλύτερα, όλα καλά», ανακοινώθηκε χαρακτηριστικά.

Πρόκειται χαρακτηριστικά για ένα ζευγάρι που έγινε γνωστό μέσα από γνωστό ριάλιτι του STAR. Η σχέση τους μάλιστα είχε προκαλέσει πάρα πολλές αντιδράσεις κυρίως από την μητέρα της κοπέλας που δεν έβλεπε με καλό μάτι τον σύντροφό της.

Aυτό το ζευγάρι χώρισε και ανακοινώθηκε στο BreakfastStar

O λόγος για τον Τίτο Λαχανά, νικητή του Fame Story που παραχώρησε συνέντευξη στον δημοσιογράφο του STAR, Στέλιο Δρουμαλιά. Όπως λοιπόν αποκάλυψε, χώρισε από τον Αριστέα Αλεξανδράκη, με την οποία είχαν έρθει κοντά μέσα στο παιχνίδι.

Όπως ανέφερε έχουν χωρίσει εδώ και 3 εβδομάδες με προτεραιότητα του αυτή την στιγμή να είναι η καριέρα του στο χώρο της μουσικής.

Μάλιστα, έβγαλε και το πρώτο του τραγούδι σε συνεργασία με τον Φοίβο με τον τίτλο ενώ συνεργάστηκε με την Πάολα στην Θεσσαλονίκη. «Μου είπε να είμαι ο εαυτός μου, να είμαι σεμνός και να γίνονται καλύτερος πάνω στην πίστα», αποκάλυψε.

«Το Fame Story θα μείνει για πάντα στη ζωή μου και χαραγμένο στη μνήμη μου. Ήταν σταθμός ζωής, ήταν η αρχή μα έρθω στην Ελλάδα και να κυνηγήσω το όνειρο μου», ανέφερε επίσης για την συμμετοχή του στο μουσικό ριάλιτι.