Μυρτώ Καζή: Μητέρα για τρίτη φορά - Οι πρώτες συγκινητικές φωτογραφίες με την κόρη & τον σύζυγό της στο μαιευτήριο

«Σήμερα η ευτυχία μου δεν χωράει σε λέξεις»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
tasbith - Instagram
tasbith - Instagram

Τη Δευτέρα 1/7 με το καλωσόρισμα του Ιουλίου έγινε γνωστή η πολύ ευχάριστη είδηση για τη γέννηση του τρίτου παιδιού της Μυρτούς Καζή (δείτε εδώ). Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η δημοσιογράφος βλέποντας την οικογένειά της να μεγαλώνει.

Στη συνέχεια της ημέρας και αφού όλα πήγαν καλά, η Μυρτώ Καζή έκανε την πρώτη ανάρτηση στο instagram μετά τον τοκετό της. Η γνωστή δημοσιογράφος μοιράζεται τα συναισθήματά της για το τρίτο της παιδί, την κόρη της που μόλις γεννήθηκε.

Συγκινημένη τη βλέπουμε στις φωτογραφίες μέσα στο μαιευτήριο με τη Μυρτώ Καζή να ποζάρει με το νέο μέλος στην αγκαλιά της, τον σύζυγό της αλλά και το προσωπικό του μαιευτηρίου, που ήταν μαζί στον τοκετό.

Η ανάρτηση της Μυρτούς Καζή για τη γέννηση του τρίτου της παιδιού

«Ερωτευμένη για τρίτη φορά.

Χθες το βράδυ, τελευταίο βράδυ εγκυμοσύνης, για λίγο σκέφτηκα πως θα ήθελα να κρατήσω την μικρή καρδούλα του δελφινιού μου για πάντα “εκεί”. Προστατευμένη. Δική μου. Να την έχω πάντα μαζί μου. Μέσα στο σώμα μου. Να μείνουμε ενωμένες και οι καρδιές μας να χτυπούν παράλληλα. Ταυτόχρονα.

Άνοιξα τα μάτια μου. Μα τι σκέφτομαι; Η καρδιά αυτή πρέπει να ζήσει τη δική της ζωή και να διαγράψει τη δική της πορεία. Και να έχει την τύχη και την ευλογία να έχει στο πλάι της, ή, πιο σωστά, λίγο πίσω της, άλλες καρδιές. Της μαμάς, του μπαμπά, των αδερφών, της γιαγιάς και του παππού, που θα χτυπούν για εκείνη.

Υπήρξα και εγώ, κι εσείς -και όλοι μας- “αυτή” η καρδιά. Αυτή η καρδιά που χτυπούσε μέσα σε μια κοιλιά για 9 μήνες και, όταν εμφανίστηκε, έκανε δύο άλλες καρδιές να χτυπούν ακόμα πιο δυνατά.

Ξέρετε οι καρδιές των παιδιών είναι πάντα άρρηκτα συνδεδεμένες με τις καρδιές των γονιών τους. Και, ό,τι κι αν συμβεί, αυτοί οι χτύποι θα είναι πάντα ενωμένοι. Εδώ ή κάπου αλλού, οι καρδιές μας έχουν δημιουργηθεί για να χτυπούν μαζί.

Δελφινάκι μου καλώς ήρθες στον κόσμο 1η Ιουλίου εσύ- 1η Οκτωβρίου ο παππούς Άρης. Είσαι σίγουρα η συνέχειά του.

@tasbith είναι ευλογία να το ζω αυτό μαζί σου. @olgabikou σού χρωστάμε την ευτυχία μας τα τελευταία 9,5 χρόνια. Ειρηνούλα μου σε αγαπώ. @omilosiaso σας ευχαριστώ που είστε για εμάς το απόλυτο happy place. Στα δύσκολα και τα εύκολα. @anna_lagogianni τι τύχη να σε έχω κοντά μου και να τα ζούμε όλα αυτά μαζί.

Σήμερα η ευτυχία μου δεν χωράει σε λέξεις. Σας ευχαριστώ για όλα, ξέρετε εσείς», έγραψε η Μυρτώ Καζή.