Δημήτρης Σταρόβας: Στιγμές ευτυχίας με τη σύντροφό του, Άννα Σταθάκη - 1,5 μήνα από το εγκεφαλικό επεισόδιο

Η τρυφερή κίνηση του καλλιτέχνη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Στιγμές ευτυχίας περνάει ο Δημήτρης Σταρόβας και η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη τη Δευτέρα 1/7 μετά την πολύ μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του, που αντιμετωπίζει ο αγαπημένος καλλιτέχνης. Να πούμε εδώ, η σύντροφός του στέκεται αγέρωχη στο πλευρό του όλο αυτό το διάστημα.

Τη Δευτέρα 1/7 λοιπόν, η Άννα Σταθάκη είχε τα γενέθλιά της και έτσι ο Δημήτρης Σταρόβας πήρε την απόφαση να ευχηθεί στο κορίτσι του και δημόσια μέσα από μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Σταρόβας: Η αποκάλυψη της συντρόφου του για την υγεία του - «Την Τετάρτη, μετά από 42 ημέρες ξαναμπήκε...»

Μέσα από ένα βίντεο που δημιούργησε ο Δημήτρης Σταρόβας βλέπουμε αδημοσίευτες φωτογραφίες της συντρόφου του, Άννας Σταθάκη και πιο συγκεκριμένα τραβηγμένες πριν από 8 χρόνια, τότε που γνωρίστηκε το ερωτευμένο ζευγάρι.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Σταρόβα για τα γενέθλια της συντρόφου του

«Η πρώτη φορά που σε φωτογράφισα πριν από 8 χρόνια σαν σήμερα! Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα ΚΑΜΠΙΑ μου πολύτιμη!», έγραψε ο Δημήτρης Σταρόβας.

Όσο για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα, η Άννα Σταθάκη αποκάλυψε την Κυριακή 30/6 στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται: «Ο Δημήτρης μόλις προχθές επέστρεψε σπίτι, ήταν σε κέντρο αποκατάστασης όλον αυτόν τον καιρό. Οπότε χρειάζεται χρόνο να προσαρμοστεί και πάλι στην καθημερινότητά του και να αναρρώσει σιγά σιγά. Το μήνυμά του το έδωσε, πιστεύω. Καταβάλλει προσπάθεια για να μιλήσει, οπότε δεν θα ήταν σωστό να επιβαρυνθεί με τηλεοπτικές εμφανίσεις. Είναι κάτι που δεν ενδείκνυται ακόμα. Πάνω απ' όλα η υγεία του και η ηρεμία του. Λίγη υπομονή και θα επανέλθει να σας τα πει όλα ο ίδιος», (δείτε εδώ το βίντεο).