Φαίη Σκορδά: Ανοιχτές αιχμές μετά την πρεμιέρα του Power of love - «Αυτά είναι ακραία πρέπει αλλιώς να σχολιαστούν, δεν θέλω να ασχοληθώ...»

Όσα είπε στον αέρα του ΣΚΑΪ

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: Ανοιχτές αιχμές μετά την πρεμιέρα του Power of love - «Αυτά είναι ακραία πρέπει αλλιώς να σχολιαστούν, δεν θέλω να ασχοληθώ...»

Το βράδυ της Κυριακής 30/6 το Power of love με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου έκανε πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ. Σε πρώτη φάση λοιπόν, είδαμε τους παίκτες και τις παίκτριες να γνωρίζονται μεταξύ τους.

Πολλοί ήταν εκείνοι που έκαναν αίσθηση με τα λεγόμενά τους, ωστόσο ένας διαγωνιζόμενος συζητήθηκε έντονα την επόμενη ημέρα μετά την πρεμιέρα. Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα 1/7 η Φαίη Σκορδά παρέθεσε τη αντίθεση της στον αέρα του Fay's Time για συγκεκριμένο παίκτη, που είδαμε στο ριάλιτι αγάπης (δείτε τον εδώ).

Δείτε επίσης: Power of love: Δυο γνωστές Tik Toker, ένας δικηγόρος και μια κοπέλα που έχει πάρει σβάρνα τα ριάλιτι - Οι 12 φετινοί παίκτες!

Η οργή της Φαίης Σκορδά με παίκτη του Power of love

«Αυτό δεν θα έπρεπε να προβληματίζει μόνο τις γυναίκες, και άντρες να είχε την παρέα το ίδιο θα έπρεπε να προβληματίζει, άρα δεν είναι σχόλιο για εμένα. Ένας άνθρωπος, ο οποίος συστήνεται ως προπονητής σχέσεων και πάει στο Power of Love να βρει τον έρωτά του, ούτως ή άλλως αυτό κάπως δεν στέκει, το καταλαβαίνουμε. Κάτι δεν πάει καλά, το καταλαβαίνουμε.

Για εμένα θα πρέπει να δίνεται και η σωστή αξία σε πράγματα και καταστάσεις, γιατί διαφορετικά ισοπεδώνονται όλα. Προφανώς και καταλαβαίνουμε, ότι αυτά που πρεσβεύει δημιουργούν προβλήματα, πόσο μάλλον στις μέρες που ζούμε. Πάντα υπήρχαν απλά τώρα επειδή γίνεται και ένας δημόσιος διάλογος πολύ περισσότερο.

Υπάρχουν άνθρωποι που λένε κάτι για να αποκτήσουν followers ή δημοσιότητα…Αυτά δεν είναι ακραία πρέπει αλλιώς να σχολιαστούν, εγώ δεν θέλω να ασχοληθώ με τον συγκεκριμένο γιατί θεωρώ ότι αυτό που κάνει είναι να παίξει στα κανάλια να μπει στο POL και να κερδίσει δημοσιότητα», είπε η Φαίη Σκορδά.