Καλύτερα δεν γίνεται: Αποχωρεί από την εκπομπή της Γερμανού και το ανακοίνωσε στις κάμερες - «Η Ναταλία είχε κατανόηση όταν της το είπα»

Ηχηρή αποχώρηση!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καλύτερα δεν γίνεται: Αποχωρεί από την εκπομπή της Γερμανού και το ανακοίνωσε στις κάμερες - «Η Ναταλία είχε κατανόηση όταν της το είπα»

Μια ηχηρή αποχώρηση από την εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται με παρουσιάστρια την Ναταλία Γερμανού, ανακοινώθηκε στις κάμερες των δημοσιογράφων. Πρόκειται για ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο πλατό του ALPHA εδώ και πολλά χρόνια...

Το τελευταίο διάστημα είχε φημολογηθεί πως φεύγει από την εκπομπή, ωστόσο, δεν είχε κυκλοφορήσει κάτι σίγουρο ενώ η είδηση δεν είχε επιβεβαιωθεί από κανέναν.

Αυτό το πρόσωπο αποχωρεί από την εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται

«Καλά έκανε και είπε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης ότι θα φύγω από την εκπομπή. Δεν το έλεγα γιατί συνήθως αυτές τις ανακοινώσεις τις κάνουν τα κανάλια. Είχα αποφασίσει αρκετούς μήνες ότι θα αποχωρήσω. Ουσιαστικά δεν έχει γίνει κάτι, απλά κλείνει ένας κύκλος. Αν κάτι με τρομάζει στη ζωή μου είναι η στασιμότητα και να μην εξελίσσομαι.

Ο στόχος μου είναι να μπορέσω να ασχοληθώ περισσότερο με το τραγούδι και λίγο με το Youtube. Η Ναταλία Γερμανού είχε κατανόηση όταν της το είπα. Πήγαν όλα καλά. Θα πρέπει να ρωτήσετε την ίδια αν στεναχωρήθηκε. Δεν είναι εύκολο να κλείνουν οι κύκλοι» ανακοίνωσε η Εβελίνα Νικόλιζα.

Σχετικά με τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει η Εβελίνα Νικόλιζα έλεγε: «Το μόνο που μπορώ να σου πω με σιγουριά, είναι ότι είμαι υπεύθυνη γι’ αυτά που λέω εγώ για εμένα και όχι γι’ αυτά που λένε οι υπόλοιποι για μένα. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, είμαι στο Καλύτερα δε γίνεται, είμαι πολύ καλά και ό,τι συζήτηση είναι να γίνει, θα γίνει με το κανάλι και προφανώς θα ήταν πάρα πολύ περίεργο να αρχίσω εγώ να σας λέω ότι μου έχει περάσει από το μυαλό. Πρώτα θα γίνει συζήτηση με τη Ναταλία Γερμανού - όποια συζήτηση είναι αυτή - μετά με το κανάλι και μετά με οποιονδήποτε άλλο. Αυτά όπως τα ακούσατε εσείς, έτσι τα άκουσα κι εγώ. Δεν έχω κάτι να σας πω. Είναι πολύ νωρίς για όλους μας. Μόνο αυτό μπορώ να σας πω με σιγουριά. Ό,τι είναι να συζητήσω, θα το συζητήσω με τη Ναταλία», πριν τελικά πάρει την απόφαση να αποχωρήσει.