Δημήτρης Μακαλιάς για το τέλος Μαγγίρα και I love Σουκου από τον ΑΝΤ1: «Ήρθαν κι άλλοι άνθρωποι στο κανάλι, οπότε...»

Έλυσε τις διαφορές του με τον Δημήτρη Παπανώτα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δημήτρης Μακαλιάς για το τέλος Μαγγίρα και I love Σουκου από τον ΑΝΤ1: «Ήρθαν κι άλλοι άνθρωποι στο κανάλι, οπότε...»

Ο Δημήτρης Μακαλιάς βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Happy Day στον ALPHA σήμερα Δευτέρα 1/7. Με το που έκατσε μάλιστα στην παρέα της Σταματίνας Τσιμτσιλή, δεν γινόταν να μην λύσει τις διαφορές του με τον Δημήτρη Παπανώτα, αφού έχουν ανταλλάξει πολλά "καρφιά" στις κάμερες.

«Νομίζω ότι σε αυτό το χώρο, που είμαστε και δέκα νοματαίοι, δεν έχουμε και κάτι να χωρίσουμε. Αν ο άλλος δεν σου έχει κάνει κάτι επί προσωπικού, σοβαρό, που να το έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου», είπε η παρουσιάστρια με το που έκατσε στη θέση της.

«Σταματίνα, ας είμαστε ειλικρινείς, επί προσωπικού έχουν γίνει όλα, δεν μιλούσαμε γενικότερα για την τέχνη. Να βάλουμε και τελεία και παύλα», είπε η Δημήτρης Μακαλιάς με τον Δημήτρη Παπανώτα να σχολιάζει «Περασμένα, ξεχασμένα» και τελικά έδωσαν τα χέρια.

Στην συνέχεια ρωτήθηκε και απάντησε ξεκάθαρα και ανοιχτά για το τέλος της εκπομπής I love Σουκου με παρουσιάστρια την Μπέττυ Μαγγίρα στην οποία συμμετείχε (δείτε εδώ το συγκινητικό φινάλε). Η εκπομπή δεν θα συνεχίσει στον ΑΝΤ1 έπειτα από απόφαση που πήρε ο σταθμός.

Η εξομολόγηση του Μακαλιά για την Μαγγίρα και τον ΑΝΤ1

«Σίγουρα στεναχωριόμαστε, δεν είμαστε από πέτρα. Κάναμε αυτό που θέλαμε, έτσι όπως ξεκινήσαμε, έτσι καταλήξαμε. Επενδύσαμε ο ένας στον άλλον προσωπικά. Είχαμε βάλει κάποιους στόχους, τους πετύχαμε. Αλλά προφανώς ο προγραμματισμός, γιατί πέρα από τον κύριο Λεβέντη που ανέφερες, ήρθαν κι άλλοι άνθρωποι στο κανάλι, οπότε άλλαξε λίγο η σύσταση, αλλά και οι προθέσεις του καναλιού.

Κι αυτό είναι απόλυτα σεβαστό. Στο καινούργιο πρόγραμμα που θέλει να χτίσει το κανάλι, θέλει να βάλει και την ενημέρωση. Οπότε, αυτή η συγκεκριμένη ομάδα δεν επιθυμεί την ενημέρωση με τον τρόπο που τον έχουμε δει και γίνεται σε άλλες εκπομπές, δεν μπορούμε να τον διαχειριστούμε τόσο καλά», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Μακαλιάς.