Η Χριστίνα Μπόμπα έχει γενέθλια και την «τούρτα» της την πήγαν οι δίδυμες κόρες της!

Είχαν φυσικά βοήθεια από τον Σάκη Τανιμανίδη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/chrismpo
Instagram/chrismpo

Μέρα χαράς η σημερινή (30/6) για τον Σάκη Τανιμανίδη και τη Χριστίνα Μπόμπα με τις δίδυμες κόρες που έχουν αποκτήσει. Το ζευγάρι βρέθηκε στη Νάξο για το Σαββατοκύριακο, και πέρασε άφθονες στιγμές στην παραλία για... τέσσερις, ενώ αυτή η καλοκαιρινή εξόρμηση συνέπεσε με τα γενέθλια της γοητευτικής content creator.

Αμέσως μετά το μπάνιο τους πήγαν για φαγητό, ωστόσο η Χριστίνα Μπόμπα δεν υποψιαζόταν την έκπληξη που θα ερχόταν από τις μικρές της κόρες. Με τη βοήθεια του Σάκη Τανιμανίδη, η Αριάνα και η Φιλίππα πήραν η καθεμία από ένα κομμάτι γαλακτομπούρεκο, με ένα κεράκι από πάνω, και το πήγαν στη μανούλα τους.

Δείτε επίσης: Χριστίνα Μπόμπα: Τα παιχνίδια την άμμο με τις δίδυμες κόρες της, Αριάνα και Φιλίππα (Φωτογραφία)

Το «ευχαριστώ» της Χριστίνας Μπόμπα

Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη έγινε 36 και αυτά ήταν τα ομορφότερα γενέθλια της ζωής της, μέχρι τα επόμενα. Σε κατά καιρούς δηλώσεις της, η Χριστίνα Μπόμπα δεν έχει κρύψει πόσο έχει αλλάξει προς το καλύτερο η καθημερινότητά της από τη στιγμή που ήρθαν οι κόρες της στον κόσμο. Η ευτυχισμένη μαμά έσβησε τα κεράκια της και ευχήθηκε να συνεχιστεί η ευτυχία που βιώνει.

«Χρόνια μου πολλά με την πιο ωραία τούρτα (…γαλακτομπούρεκο) του κόσμου! Η ευτυχία μου να γιορτάζω με αγαπημένα πρόσωπα, γιατί στο τέλος της ημέρας αυτό έχει σημασία! Σας ευχαριστώ για όλες τις ευχές και την αγάπη», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα αναρτώντας βίντεο από τη στιγμή της έκπληξης.

Δείτε παρακάτω το βίντεο που μοιράστηκε:

Το απόγευμα της Τρίτης 25/6 έκαναν και τα γενέθλια των δίδυμων μαζί με φίλους και συγγενείς. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και το γιο τους, Πάρη. Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα νοίκιασαν έναν χώρο τον οποίο στόλισαν με πολύχρωμα μπαλόνια και παιχνίδια φουσκωτά για να παίζουν όλα τα παιδάκια. Στην μέση υπήρχε μια πισίνα που ομόρφαινε το χώρο ενώ υπήρχαν και πολλά γλυκά.

Από την πιο συγκινητική στιγμή ήταν όταν συγκεντρώθηκαν στο τραπέζι και τραγούδησαν το "Χρόνια πολλά" στην Αριάνα και την Φιλίππα, με Μπόμπα και Τανιμανίδη να είναι υπερήφανοι για τα παιδιά τους.