Λίτσα Πατέρα: Αποχωρεί από τον ΑΝΤ1 μετά από 34 χρόνια πορείας; Η αινιγματική αντίδραση της αστρολόγου

Φεύγει από το «Πρωινό», αβέβαιο το μέλλον της στο κανάλι

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως τα ονόματα της Λίτσας Πατέρα και του ΑΝΤ1 είναι απολύτως συνυφασμένα τις τελευταίες τρεις δεκαετίες. Δεκάδες παρουσιαστές πέρασαν από την πρωινή ζώνη, αλλά η αστρολόγος παρέμεινε σταθερή στο πόστο της μέσα σε αυτό το διάστημα στη στήλη των ζωδίων.

Τα πράγματα φαίνεται να αλλάζουν, ωστόσο, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ της Τζώρτζιας Συρίχα, για την εκπομπή «Επί Τόπου», η Λίτσα Πατέρα δεν θα είναι στην ομάδα του Γιώργου Λιάγκα την επόμενη χρονιά. Παράλληλα η έμπειρη δημοσιογράφος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αλλάξει και κανάλι, αν και γι' αυτό θα πρέπει να αποφασίσουν τα ανώτατα κλιμάκια της διοίκησης του ΑΝΤ1.

Δείτε επίσης: Η Λίτσα Πατέρα προέβλεψε και την υπόθεση Λύτρα: «Είχα πει για οικογενειακό δίκαιο, την ίδια μέρα!»

Η απάντηση της Λίτσας Πατέρα για το ενδεχόμενο αποχώρησης από τον ΑΝΤ1

Το ψυχαγωγικό στοιχείο στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, ακούγεται πως θα περιοριστεί σημαντικά. Η Λίτσα Πατέρα απάντησε στα όσα ακούγονται, μέσα από την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» με αινιγματικό τρόπο, χωρίς να επιβεβαιώνει, αλλά ούτε και να διαψεύδει ότι αποχωρεί από την εκπομπή.

«Δεν γνωρίζω τίποτα απ’ όσα μου λέτε, πραγματικά. Παιδιά, χάρηκα που σας είδα. Ο ΑΝΤ1 είναι όχι το δεύτερο σπίτι μου αλλά μέσα στην καρδιά και στο αίμα μου. Ό,τι κι αν αποφασίσει θα είναι το σωστό», είπε αρχικά η Λίτσα Πατέρα, απαντώντας στο ενδεχόμενο να αναλάβει δική της αστρολογική εκπομπή στον σταθμό, εκτός του «Πρωινού».