Δημήτρης Σταρόβας – Η σύντροφός του δηλώνει: «Ήταν σε κέντρο αποκατάστασης τόσο καιρό, προχθές επέστρεψε σπίτι»

«Λίγη υπομονή και θα σας τα πει όλα ο ίδιος»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Σε καλό δρόμο για πλήρη ανάρρωση βρίσκεται ο Δημήτρης Σταρόβας, σύμφωνα με τη σύντροφό του Άννα Σταθάκη. Ο 61χρονος καλλιτέχνης υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο, το οποίο επηρέασε το κέντρο ομιλίας του, που σημαίνει πως χρειάστηκε θεραπεία σε ειδικό κέντρο μετά το τέλος της νοσηλείας του.

Τις τελευταίες εβδομάδες είναι εμφανής η βελτίωσή του, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως ο Δημήτρης Σταρόβας παίζει κιθάρα σε αυτό το στάδιο, άρα δεν αργεί η στιγμή που θα μπορεί να περιγράψει με λεπτομέρειες όλα όσα του συνέβησαν.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Σταρόβας: «Βελτιώθηκε θεαματικά ξαφνικά χθες...» - Η αποκάλυψη της συντρόφου του, Άννας Σταθάκη, για την κατάστασή του

Οι δηλώσεις της συντρόφου του Δημήτρη Σταρόβα

Η Άννα Σταθάκη παραχώρησε μία αποκλειστική δήλωση στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται», στην οποία ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο Δημήτρης Σταρόβας καταβάλλει προσπάθειες για να μιλήσει, οπότε είναι νωρίς να κάνει τηλεοπτικές εμφανίσεις. Όπως τόνισε, προέχει η υγεία και η ηρεμία του, ωστόσο σύντομα θα μπορεί να βγει ο ίδιος στις κάμερες και να τα πει όπως και όποτε θελήσει.

«Ο Δημήτρης μόλις προχθές επέστρεψε σπίτι, ήταν σε κέντρο αποκατάστασης όλον αυτόν τον καιρό. Οπότε χρειάζεται χρόνο να προσαρμοστεί και πάλι στην καθημερινότητά του και να αναρρώσει σιγά σιγά. Το μήνυμά του το έδωσε, πιστεύω. Καταβάλλει προσπάθεια για να μιλήσει, οπότε δεν θα ήταν σωστό να επιβαρυνθεί με τηλεοπτικές εμφανίσεις. Είναι κάτι που δεν ενδείκνυται ακόμα», ανέφερε αρχικά η σύντροφος του Δημήτρη Σταρόβα.

«Πάνω απ' όλα η υγεία του και η ηρεμία του. Λίγη υπομονή και θα επανέλθει να σας τα πει όλα ο ίδιος», κατέληξε στο μήνυμά της η Άννα Σταθάκη