Δύο στις 10: «Δεν θα είμαι εγώ του χρόνου» - "Λύγισαν" Κρονάκη & Γιαγτζόγλου με την ανακοίνωση στην τελευταία εκπομπή στην ΕΡΤ

Δεν μπορούσαν να μιλήσουν από τα κλάματα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δύο στις 10: «Δεν θα είμαι εγώ του χρόνου» -

Σήμερα, Κυριακή 30 Ιουνίου, πέρα από το I Love ΣουΚου, αυλαία έριξε και η εκπομπή της ΕΡΤ, Δύο στις 10 (δείτε εδώ τα αποχαιρετιστήρια λόγια της Μπέττυς Μαγγίρα και τα δάκρυα). Η Ζωή Κρονάκη και ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου "λύγισαν" βλέποντας το βίντεο που τους ετοίμασαν οι συνεργάτες τους και στη συνέχεια προχώρησαν σε μία μεγάλη ανακοίνωση.

Η αποχώρηση στην τελευταία εκπομπή της ΕΡΤ, Δύο στις 10

«Είπα δεν θα συγκινηθώ, αλλά... Πρώτα απ' όλα να ευχαριστήσουμε τα παιδιά που έκαναν όλη αυτή τη δουλειά, που με πολλή αγάπη έδωσαν όλη τους την ψυχή και όλη τους την ενέργεια και όλη τους την δύναμη, γιατί είμαστε μια μικρή ομαδούλα, τόσο δα. Και εδώ και δύο χρόνια δουλεύουμε με πολλή αγάπη», είπε αρχικά η Ζωή Κρονάκη - Αυτός είναι ο κούκλος σύζυγός της, είναι 14 χρόνια μαζί και ερωτευμένοι.

«Μια μεγάλη ευγνωμοσύνη νιώθω. Ήταν ένα δώρο... Να σου ευχηθώ… Δεν θα είμαι εγώ του χρόνου… Όλα τα καλά μέσα από την καρδιά μου. Η ΕΡΤ με έκανε να αγαπήσω την τηλεόραση, κάτι που τα προηγούμενα χρόνια που έκανε, δεν το είχα νιώσει. Απλώς, πήρα μια απόφαση, θα ήθελα να κάνω κάτι άλλο, θα δούμε, θα δείξει… Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο, για την ώρα θα πάω σπίτι μου. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ», δήλωσε έπειτα ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου, εξηγώντας πως αποχωρεί από την εκπομπή.

«Εγώ σε ευχαριστώ. Είναι μια απόφαση του Δημήτρη, που είναι ένας άνθρωπος που εδώ και δύο χρόνια έχουμε μοιραστεί πολύ ωραίες στιγμές και δύσκολες και ευχάριστες, όπως ακριβώς είναι και η ζωή. Ήταν και για μένα δώρο αυτή η τηλεοπτική συνύπαρξη κι εγώ απέκτησα έναν φίλο μέσα από αυτή την συνεργασία. Και στο τέλος τέλος, ό,τι κι αν κάνει κανείς επαγγελματικά, θεωρώ ότι οι σχέσεις μετράνε και μένουν και εγώ μέσα από αυτή την εκπομπή έχω έναν φίλο. Είναι κάτι που ο Δημήτρης επιθυμεί να κάνει, να ευχηθώ κι εγώ τα καλύτερα στο μέλλον του Δημήτρη, που είναι ένας εξαιρετικός συνάδελφος, είναι ένα διαμάντι, ένα πολύ καλό παιδί», κατέληξε η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης: Ζωή Κρονάκη - «Yπάρχει μια αβεβαιότητα και θα τραβήξει αρκετά, μέχρι μέσα Ιουλίου θα “σκάνε” πράγματα»