Δημήτρης Μακαλιάς: «Σήμερα αποχαιρετάμε και ανανεώνουμε...» - Το συγκινητικό αντίο λίγο πριν πέσει αυλαία στο I Love ΣουΚου

«Σας αγαπώ πολύ»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Δημήτρης Μακαλιάς
Instagram / Δημήτρης Μακαλιάς

Κυριακή 30 Ιουνίου σήμερα και η εκπομπή του ΑΝΤ1, I Love ΣουΚου, βγήκε στον αέρα για τελευταία φορά. Η Μπέττυ Μαγγίρα έκανε ένα μικρό σκετσάκι με τους συνεργάτες της οι οποίοι κρατούσαν εφημερίδες με αγγελίες για δουλειά πάνω της, για πλάκα, ενώ στη συνέχεια δήλωσε πως ελπίζει να μη συγκινηθεί και κλάψει στο τέλος.

Λίγο πριν ανοίξει η κάμερα, ωστόσο, ο Δημήτρης Μακαλιάς θέλησε να αποχαιρετήσει τον κόσμο μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πρώτα, δημοσιεύοντας φωτογραφίες με την παρουσιάστρια και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, τους ευχαρίστησε έναν έναν και έκανε διάφορες αποκαλύψεις.

Δείτε επίσης: «Κανείς δε μπορεί να μου πάρει το χαμόγελο» - Οι αναρτήσεις "καρφιά" της Μπέττυς Μαγγίρα στο Instagram που προκάλεσαν αντιδράσεις

Η ανάρτηση του Δημήτρη Μακαλιά λίγο πριν το τέλος του I Love ΣουΚου

«Ήταν 9 Αυγούστου του ‘21, στο δρόμο για τα Ανώγεια στην Κρήτη, που χτύπησε το τηλέφωνο και με ρώτησαν για μια εκπομπή που ήθελε να κάνει η Μπέττυ Μαγγίρα. Είχα πει ότι δε γνωριζόμαστε καλά αλλά νιώθω ότι μπορώ να περάσω πολύ ωραία δίπλα της. Ας κάνουμε το δοκιμαστικό.

Όλα ξεκίνησαν από μια μικρή εικονίτσα πάνω στο τραπέζι. Και ακούστηκε το πρώτο γέλιο ανάμεσα μας. Σήμερα πια, 3 χρόνια μετά, μπορώ να πω με βεβαιότητα πως είχαμε δίκιο. Ήταν το momentum! 3 χρόνια. Η καθημερινότητα μας. Τα μηνύματα, οι ανησυχίες, οι σκέψεις. Τα γέλια μας, τα δάκρυα μας. Χορευτικά στη στιγμή, ανατροπές, γκάφες, ενάρξεις, τρέιλερ. Φόβοι, αντίπαλοι, φίλοι, αποδοχή, κερδισμένα στοιχήματα, όνειρα. Μια παρέα. Μια ανάσα. Μια αγκαλιά.

Σήμερα ο κύκλος αυτός κλείνει.
Με πολλή χαρά αλλά και συγκίνηση.
Δε θα ειναι πια η «κυρά». Εγώ θα την λέω κουμπάρα καλύτερα.

Σήμερα η παρέα αυτή θα κάνει την πιο μεγάλη και ζεστή αγκαλιά. Και θα δώσει μια υπόσχεση.

Σήμερα αποχαιρετάμε. Και ανανεώνουμε. Για όποτε.

@betty_maggira @athensafa @tasosbbc @sissy_kallini . Σας αγαπώ πολύ. Δεν υπάρχουν λέξεις να αποτυπώσουν αυτά που γράφονται κάθε μέρα στη συνομιλία μας στο whatsapp.

@nikakik σ’ευχαριστώ απεριόριστα.
@despina00 χωρίς εσένα όλα θα ήταν αλλιώς.

@nantiarigatou @alexandroskonst @alexroutas , Χριστίνα, Γιάννη είστε οι καλύτεροι.

Κάθε τέλος κι αρχή.
Καλή μας αντάμωση…

Υγ: μια φωτό από την κάθε μας χρονιά», έγραψε.

Δείτε επίσης: «Απασφάλισε» ο Δημήτρης Μακαλιάς κατά του ΑΝΤ1 - «Είναι πολύ μπροστά, μας διώχνει για να φέρει το ΑΙ»