Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Μπορεί να με έφαγε μια “αυλή”, αλλά δεν με ενδιαφέρει! Η τηλεόραση σήμερα είναι χάλια!»

«Τα παιδιά μου δεν τα έχει δει ποτέ κανείς και δεν θέλω να τα δει»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Μπορεί να με έφαγε μια “αυλή”, αλλά δεν με ενδιαφέρει! Η τηλεόραση σήμερα είναι χάλια!»

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, Δύο στις 10. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο τέλος της εκπομπής της, Πάμε Πακέτο, στις προτάσεις που είχε έκτοτε, καθώς και στην κατάσταση της τηλεόρασης τα τελευταία χρόνια.

«Φυσικά και με ενόχλησε ο τρόπος που σταμάτησε το Πάμε Πακέτο, αλλά για κάποιο λόγο έπρεπε να γίνει αυτό. Εμένα δεν με κάλεσε ποτέ ο σταθμός να συζητήσουμε, απλά… γεια σας, κόβουμε την εκπομπή! Μετά μού πρότειναν να κάνω τηλεπαιχνίδι, αλλά δεν είχε καμία σχέση με αυτό που έκανα εγώ. Μπορεί και να μου το πρότειναν επειδή ήξεραν ότι θα πω “όχι”. Ακόμα μου λένε για το “Πάμε Πακέτο”, σοκάρομαι ακόμα κι εγώ. Ήταν μία δύσκολη εκπομπή, την οποία έκανα για 15 χρόνια, με υψηλά νούμερα. Η εκπομπή με τον Γιάννη Βόγλη και την Ανν Λόνμπεργκ είχε κάνει 49%», δήλωσε αρχικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Δείτε επίσης: Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν φοράω ρούχα από δεύτερο χέρι, γιατί δεν ξέρω αν η ενέργειά τους είναι συμβατή με τη δική μου»

Όσον αφορά τις προτάσεις που δέχτηκε τα τελευταία χρόνια, η Βίκυ Χατζηβασιλείου αποκάλυψε ότι δεν την γέμιζαν: «Δεν έχω κανέναν καημό να κάνω τηλεόραση για να κάνω τηλεόραση, δεν με ενδιαφέρει. Θέλω να κάνω κάτι που θα γεμίσει την ψυχή μου και αυτό δεν έχει έρθει ακόμα. Δεν έχω καημό να είμαι στον αέρα για να πληρώνομαι. Αυτά τα έλεγα όταν ήμουν στην κορυφή και τα εννοώ. Δεν είχα αυλή. Μπορεί να με έφαγε μια “αυλή”, αλλά δεν με ενδιαφέρει. Τελείωσε!»

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου για την προσωπική της ζωή

«Ποτέ δεν έβγαλα τη ζωή μου στα μανταλάκια. Εγώ κάνω τηλεόραση με τους δικούς μου όρους. Αν κάποιος αξίζει να πάρει κάτι, να το πάρει γιατί το αξίζει, όχι γιατί θα κάνει μια τακτική, θα χρησιμοποιήσει την οικογενειακή του ζωή και τα προσωπικά του για να ασχοληθεί ο κόσμος μαζί του. Πρέπει να στηριχτείς στα πόδια σου και όχι στα παιδιά σου», τόνισε, εν συνεχεία, η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Και υπογράμμισε: «Τα παιδιά μου δεν τα έχει δει ποτέ κανείς. Και δεν θέλω να τα δει. Δεν ερωτήθηκαν τότε που ήταν μικρά, οπότε δεν είχα το δικαίωμα να το κάνω και δεν είχαν κι άποψη. Οπότε, τα προστάτευσα. Είχα δεχτεί άπειρες προτάσεις να κάνω εξώφυλλο με τα παιδιά μου, δεν το έκανα. Πάντα ήταν επιλογή και οι επιλογές καθορίζουν τη ζωή σου, σε κατεβάζουν επίπεδο ή σε ανεβάζουν εσωτερικά μιλώντας».

Σε διαφορετικό σημείο η Βίκυ Χατζηβασιλείου αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι δεν βλέπει πια τηλεόραση: «Η τηλεόραση σήμερα είναι χάλια. Εσύ βλέπεις το πρωί τηλεόραση; Τα πρωινάδικα τα καθημερινά; Εγώ δεν αντέχω! Με ενοχλεί που ασχολούνται συνέχεια με τις ζωές των άλλων και κυρίως μεταξύ τους».