Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Ποιος παντρεύεται;» - Ανατροπή στον γάμο του καλοκαιριού!

Δεν παντρεύεται εκείνος, ενώ ο αδερφός του έγινε ήδη πατέρας

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Μυστήριο με τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Παρότι τους τελευταίους μήνες γραφόταν και ακουγόταν έντονα πως ο Greek Freak θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, με τη σύντροφό του και μητέρα των παιδιών του Mariah Riddlespringer, τελικά φαίνεται να έχει γίνει παρεξήγηση!

Σύμφωνα πάντα με τον ίδιο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον οποίο συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες σε χθεσινοβραδινή (28/6) εκδήλωση, τελικά δεν παντρεύεται εκείνος, αλλά ο αδερφός του, Κώστας. Θυμίζουμε πως κι εκείνος βρίσκεται σε σχέση τους τελευταίους μήνες με την Ντέμη Φιλιππάκου, και αποκάλυψαν πρόσφατα πως περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Δείτε επίσης: Κώστας Αντετοκούνμπο: Πατέρας για πρώτη φορά - Έγκυος η σύντροφός του, Ντέμη Φιλιππάκου

Η αποκάλυψη του Γιάννη Αντετοκούνμπο για τον γάμο του αδερφό του

Κατά την έξοδό του από το χώρο που γινόταν η εκδήλωση, μίλησε στις κάμερες, μεταξύ αυτών και της εκπομπής «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» με τον δημοσιογράφο Αλέξη Μπαρτζώκα. Όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ρωτήθηκε για τον περιβόητο γάμο, ωστόσο, ρώτησε: «Ποιος παντρεύεται; Με κάλεσαν εμένα στον γάμο; Δεν ξέρω. Δεν περίμενα κάτι λιγότερο, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι είδηση ότι παντρεύομαι».

Ο αστέρας του NBA μίλησε για τις προσδοκίες του με την Εθνική Ελλάδος, ενώ όταν του ανέφεραν πως ο αδελφός του Κώστας περιμένει τον πρώτο καρπό του έρωτά του με την εκλεκτή της καρδιάς του, αποκάλυψε πως έχει ήδη γίνει θείος. Η Ντέμη Φιλιππάκου, φαίνεται πως έχει αποκτήσει το πρώτο της παιδί εδώ και δύο μήνες, σύμφωνα πάντα με τα όσα ανέφερε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Το ρεπορτάζ του Αλέξη Μπαρτζώκα ανέφερε επίσης ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο off camera τους αποκάλυψε πως εκείνοι είναι που θα παντρευτούν στην Πύλο, στα τέλη Αυγούστου. Δείτε παρακάτω στο βίντεο, τι ειπώθηκε