Στιγμές ευτυχίας για την οικογένεια Μητσοτάκη - Το φιλί και τα τρυφερά λόγια

Ιδιαίτερη ημέρα για την κόρη τους η σημερινή 29/6

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μαρέβα Γκραμπόφσκι
Instagram / Μαρέβα Γκραμπόφσκι

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, τη Σοφία, τη Δάφνη και τον Κωνσταντίνο. Σήμερα, Σάββατο 29 Ιουνίου, γιορτάζουν όλοι μαζί στο σπίτι τους, καθώς η δεύτερη έχει τα γενέθλιά της. Η νεαρή έχει γίνει ολόκληρη γυναίκα και θα σβήσει 21 κεράκια πάνω στην τούρτα της.

Η περήφανη μητέρα της θέλησε να της ευχηθεί δημόσια και έτσι δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία κοινή τους φωτογραφία, όπου η ίδια φιλούσε την αγαπημένη της κόρη στο μάγουλο και εκείνη χαμογελούσε και την συνόδευσε με τρυφερές ευχές στη λεζάντα.

Δείτε επίσης κάτι που δεν το γνώριζε κανείς: «Περάσαμε δύσκολα...» - Ο πενταετής χωρισμός του Κυριάκου Μητσοτάκη από την Μαρέβα και η επανασύνδεση

Η ανάρτηση της Μαρέβας Γκραμπόφσκι για τα γενέθλια της κόρης της, Δάφνης

«Χρόνια πολλά Φνουλακι μου! Πολύ περήφανη για όλα αυτά που έχεις καταφέρει! Σ’αγαπώ πολύ πολύ! Happy21st birthday», έγραψε χαρακτηριστικά και πλήθος κόσμου, γνωστών και αγνώστων, έσπευσαν να στείλουν με την σειρά τους τις ευχές τους στα σχόλια.

Δείτε επίσης: Κυριάκος Μητσοτάκης: Με μίνι φορέματα οι κόρες του και δίπλα η Μαρέβα και ο Κωνσταντίνος - Χιλιάδες αντιδράσεις κάτω από την οικογενειακή φωτογραφία

H Mαρέβα Μητσοτάκη έκανε άλλη μια ιδιαίτερη ανάρτηση την Κυριακή 12/5 στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ανήμερα της γιορτής της μητέρας. Μέσα, λοιπόν, από την παρακάτω ανάρτηση η σύζυγος του Πρωθυπουργού θέλησε να εκφράσει και δημόσια την αγάπη προς τα τρία της παιδιά. Μέσα μάλιστα από την κοινή τους φωτογραφία βλέπουμε τη Σοφία, τη Δάφνη και τον Κωνσταντίνο.

Θα λέγαμε, πως τα παιδιά του Κυριάκου Μητσοτάκη μοιάζουν τόσο στη μητέρα τους, όσο και στον πατέρα τους καθώς έχουν πάρει στοιχεία και από τους δύο (δείτε εδώ τη Μαρέβα Μητσοτάκη με αέρινο φόρεμα στο Ηρώδειο).

«Ολόκληρος ο κόσμος μου!

Σας αγαπώ και σας ευχαριστώ για όλα.

Χρόνια Πολλά σε όλες τις μανούλες!

#happymothersday», έγραψε η Μαρέβα Μητσοτάκη.