Το ανακοίνωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας: Βρέθηκε νεκρός στο κέντρο της Αθήνας - Θρήνος για γνωστό ηθοποιό

Η τελευταία του εμφάνιση ήταν στις Άγριες Μέλισσες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Θλίψη και θρήνος σκορπίστηκε με την ανακοίνωση που έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το βράδυ της Παρασκευής 28 Ιουνίου. Ο ηθοποιός και βουλευτής του κόμματος "Πλεύση Ελευθερίας", συγκεκριμένα, έκανε γνωστό πως ο Κωστής Νομικός έφυγε από τη ζωή.

Πρόκειται για έναν αγαπημένο καλλιτέχνη, ο οποίος είχε παίξει και στις Άγριες Μέλισσες, μία σειρά που είχε κάνει τεράστια επιτυχία. Δυστυχώς, όλα συνέβησαν ξαφνικά και ο ίδιος βρέθηκε αναίσθητος στο κέντρο της Αθήνας. Ο Σπύρος Μπιμπίλας τον αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό κείμενο και κοινές τους φωτογραφίες, με πλήθος κόσμου να "λυγίζει" στα σχόλια.

Η συγκινητική ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για τον θάνατο του Κωστή Νομικού

«Με μεγάλη θλίψη βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω την αποχώρηση από την ζωή ενός αγαπημένου φίλου, εκλεκτού μέλους του ΤΑΣΕΗ, ευαίσθητου ανθρώπου και ωραίου τραγουδιστή. Βρέθηκε χθες δυστυχώς αναίσθητος σε δρόμο του κέντρου.. Ο Κωστής μας δεν είναι πια μαζί μας .. Κωστής Νομικός... Του άρεσε να φωτογραφίζεται με όλους τους ηθοποιούς, φοβερός θεατρόφιλος, δεν άφηνε παράσταση, αγωνιστής, πάντα στις πορείες και στις διαμαρτυρίες υπέρ των νέων ηθοποιών και η επιθυμία του ήταν να συμμετέχει σε παραστάσεις.. Η τελευταία του εμφάνιση ήταν σε ένα μικρό χαρακτηριστικό ρόλο στις ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ.. Καλό ταξίδι Κωστή μου...», έγραψε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σπύρος Μπιμπίλας τις τελευταίες δύο ημέρες ανακοίνωσε άλλους δύο θανάτους. Εχθές 28/6 αποκάλυψε πως άφησε την τελευταία της πνοή μία "μεγάλη" τραγουδίστρια - δείτε εδώ ποια, ενώ προχθές 27/6 ανακοίνωσε πως πέθανε γνωστός ηθοποιός - δείτε εδώ ποιος.