Ντάνιελ Νούρκα – Φουλ ανανεωμένος μετά τη νίκη στο Survivor: Κουρεύτηκε, ξυρίστηκε και δηλώνει πως η κούπα ήταν όνειρο!

«Ήξερα τις πιθανότητές μου, πηγαίνοντας στον τελικό»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Ανδρέας Νικολαρέας
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Ανδρέας Νικολαρέας

Αξέχαστες θα μείνουν οι τελευταίες μέρες για τον Ντάνιελ Νούρκα. Ο νικητής του Survivor 2024 κατάφερε να επικρατήσει με εμφατικό τρόπο στον τελικό του reality επιβίωσης, έχοντας πέντε ζωές «καβάτζα» απέναντι στην Κατερίνα Δαλάκα και τον Φάνη Μπολέτση, κερδίζοντας τα 100.000€ και πραγματοποιώντας ένα μεγάλο όνειρό του.

Χθες έδωσε την πρώτη του συνέντευξη στην Φαίη Σκορδά, ενώ πριν από λίγη ώρα επέστρεψε στο... φυσιολογικό του look. Κουρεμένος και ξυρισμένος ο Ντάνιελ Νούρκα ανέβασε το πρώτο του story μετά το πάρτι του τελικού και δηλώνει ευγνώμων για τη στήριξη που έλαβε. Παράλληλα άνοιξε την καρδιά του για την μεγάλη βραδιά, στην οποία πήγε ως αουτσάιντερ και αποχώρησε με την κούπα και το χρηματικό έπαθλο.

Δείτε επίσης: Ντάνιελ Νούρκα: Έβγαλε πολλά παραπάνω από τα 100.000 ευρώ του επάθλου του Survivor - Πού θα ξοδέψει τα χρήματά του

Το πρώτο μήνυμα του Ντάνιελ Νούρκα μετά το Survivor

Επέστρεψε πλέον κανονικά στην καθημερινότητά του, και οδηγεί στην παραλιακή. «Το Survivor τελείωσε, κουρεύτηκα και ξυρίστηκα, άλλαξα λίγο. Η Αθήνα, πάλι, δεν άλλαξε καθόλου, έχει κίνηση! Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους πάρα πολύ για όλη τη θετική ενέργεια και τη στήριξη, για όσους ήρθατε στον τελικό ή με στηρίξατε από το σπίτι, για όλα τα μηνύματα που έχω λάβει και είναι πάρα πολλά, δεν έχω προλάβει να τα απαντήσω», αναφέρει αρχικά στο βίντεο που ανέβασε πριν από λίγη ώρα ο Ντάνιελ Νούρκα μέσα από το αυτοκίνητό του.

«Αν υπάρχει ένα πράγμα που θέλω να πω είναι “Μη σταματάτε να ονειρεύεστε”. Για μένα η κούπα ήταν ένα όνειρο, πηγαίνοντας στον τελικό ήξερα τις πιθανότητές μου, αλλά λίγο η μοίρα, λίγο η τύχη, λίγο ήταν η μέρα μου, λίγο η ικανότητα, λίγο απ' όλα. Εν τέλει κατάφερα και κέρδισα, οπότε μην σταματάτε να ονειρεύεστε ποτέ!», καταλήγει ο Ντάνιελ Νούρκα στο πρώτο του μήνυμα μετά τη νίκη του στο Survivor.