Συγκινεί ο Άρης Καβατζίκης: «Έχω βιώσει την απώλεια μητέρας και αδερφού και το “γιατί σε μένα” δεν μου έφυγε ποτέ»

Ο δημοσιογράφος άνοιξε την καρδιά του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Πέννυ Μπαλτατζή παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» (δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα και βίντεο), όπου μίλησε για τη δύσκολη απώλεια της μητέρας της, μετά από μάχη με ψυχολογική ασθένεια, και του αδελφού της σε νεαρή ηλικία. Με αυτή την αφορμή, ο Άρης Καβατζίκης προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση, αποκαλύπτοντας ότι έχει βρεθεί σε αντίστοιχη θέση με την τραγουδίστρια, ωστόσο σε αντίθεση με εκείνη, ακόμα δεν έχει δεχτεί τον λόγο που έφυγαν από τη ζωή οι δικοί του άνθρωποι.

Δείτε επίσης: Eurovision 2024 – «Κόλαφος» ο Άρης Καβατζίκης για τους σχολιαστές: «Ήταν από τις χείριστες μεταδόσεις»

Η εξομολόγηση του Άρη Καβατζίκη για τις απώλειες της ζωής του

«Δεν θέλω να το γυρίσω πάνω μου, αλλά επειδή είμαι ομοιοπαθής, έχω βιώσει το ίδιο με την Πέννυ Μπαλτατζή, απώλεια μητέρας και αδερφού και σε πολύ νεαρή ηλικία, με πολύ απότομο τρόπο, όπως ακριβώς. Αυτό το “γιατί σε μένα” δεν μου έχει φύγει. Ακόμα υπάρχει μέσα μου μετά από χρόνια το "γιατί, γιατί, γιατί σε μένα"», ανέφερε αρχικά στον αέρα του «Πάμε Δανάη» ο Άρη Καβατζίκης.

«Θαυμάζω την Πέννυ γιατί το μεταφέρει και τον μεταφράζει αλλιώς και λέει «γιατί να συμβεί στον αδελφό μου;». Προφανώς το έχει δουλέψει, το έχει ψάξει. Θα ήθελα πραγματικά να μιλήσω μαζί της. Είναι δύσκολο πολύ να το κάνεις… Είναι μεγάλο επίτευγμά της και της το αναγνωρίζω», κατέληξε στην τοποθέτησή του ο Άρης Καβατζίκης.