Παπαδάκης σε Αναστασοπούλου: «Καλά δεν πήρες χαμπάρι ότι μας έστειλαν ένα mail από τον ΑΝΤ1 που έλεγε να είμαστε...» - «Τι θέλεις ρε Γιώργο τώρα;»

Δεν κρατήθηκε ο παρουσιαστής και το αποκάλυψε με τρόπο...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Παπαδάκης σε Αναστασοπούλου: «Καλά δεν πήρες χαμπάρι ότι μας έστειλαν ένα mail από τον ΑΝΤ1 που έλεγε να είμαστε...» - «Τι θέλεις ρε Γιώργο τώρα;»

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Καλημέρα Ελλάδα, το πρωί της Παρασκευής 28 Ιουνίου, την ώρα που συζητούσαν τους τίτλους των εφημερίδων, ο Γιώργος Παπαδάκης, με αφορμή το ρούχο που φορούσε ένας συνάδελφός του, αποκάλυψε ένα email που δέχθηκε ο ίδιος, η Μαρία Αναστασοπούλου, αλλά και όλοι οι συνεργάτες του από το κανάλι και το αίτημά του για την εμφάνιση των εργαζομένων του.

Το email του ΑΝΤ1 στον Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου

«Την "κρύα" μπλούζα που φοράει ο Μπαλιούσης γιατί δεν την έχουμε σχολιάσει τόση ώρα; Τι "κρύα" μπλούζα είναι αυτή. It's a t-shirt, γράφει και το t είναι τσάι. Αυτές πού τις βρίσκεις και τις αγοράζεις; Α η Ειρήνη σου τις βρίσκει; Ωραία είναι τότε», είπε αρχικά η Μαρία Αναστασοπούλου για τον οπερατέρ της εκπομπής, με τον παρουσιαστή να επισημαίνει στον συνεργάτη του:

«Ήρθε η ώρα του καρφιού. Καλά δεν πήρες χαμπάρι ότι μας έστειλαν ένα mail που έλεγε να είμαστε προσεκτικά ντυμένοι από Δευτέρα; Είναι αυτή εμφάνιση στελέχους του σταθμού;».

«Αυτό γιατί ισχύει από Δευτέρα και δεν ίσχυσε από τη στιγμή που εστάλη το mail; Να ψωνίσεις!», ρώτησε τότε η παρουσιάστρια, με τον Γιώργο Παπαδάκη να λέει: «Εγώ πάντως, για να είμαστε ειλικρινείς, μόλις είδα αυτό το mail λέω είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα....» και η συνεργάτιδά του τόνισε με γελώντας: «Θα κυκλοφορούμε όλοι με κοστουμάκια. Τι θέλεις ρε Γιώργο τώρα; Ξύνεσαι τώρα, τι θέλεις;».

«Κοιμούνται και δεν τα ακούνε αυτά που λέμε», είπε κλείνοντας ο Γιώργος Παπαδάκης στο τέλος και συνέχισε να διαβάζει τις εφημερίδες.

Δείτε επίσης: Μαρία Αναστασοπούλου – Πώς είναι οι σχέσεις της σήμερα με τον Γιώργο Παπαδάκη, λίγο πριν το «διαζύγιο»