Χριστίνα Παππά για την άγρια επίθεση στη Γλυφάδα: «Εκεί και εγώ και ο γιος μου λυγίσαμε! Αν δεν είχα κάνει το τάμα, θα...»

Ακόμα δεν έχει συνέλθει από αυτό που έζησε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά)

Η Χριστίνα Παππά πριν από μερικά 24ωρα έπεσε θύμα μίας σοκαριστικής επίθεσης από άγνωστο άνδρα και μοιράστηκε την ιστορία της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram (δείτε εδώ τα βίντεο που δημοσίευσε με τα σημάδια από τα χτυπήματα στο σώμα της). Αμέσως επικοινώνησαν μαζί της και τα κανάλια και το πρωί της Παρασκευής 28/6 η ίδια βγήκε στον αέρα του Happy Day και περιέγραψε τι συνέβη και τι ακολούθησε.

Οι νέες δηλώσεις της Χριστίνας Παππά για την επίθεση στη Γλυφάδα

«Να πω την αλήθεια επειδή την πρώτη ημέρα είχα τρομερό θυμό και νεύρα, δεν καταλάβαινα τον πόνο στο σώμα μου... Υπάρχει ένα ποσοστό ανδρών που νομίζουν πως αν μας βρίζουν θα φοβηθούμε. Εγώ, λοιπόν, με όλα αυτά τα περιστατικά βίας που έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό, είχα οργή και θυμό μέσα μου με αυτά που γίνονται κι έβαλα σε κίνδυνο τη ζωή μου γιατί αυτός ο άνθρωπος μπήκε πολλή οργή και θυμό από την αρχή.

Θα μπορούσε με ένα μαχαίρι ή όπλο να μου κάνει όντως κακό. Με πήρανε πολλές γυναίκες τηλέφωνο χθες και μου είπανε πώς το έκανες αυτό; Εμείς θα είχαμε φύγει, δεν θα καθόμασταν από εκεί. Εκτός του έχω και το πρόβλημα στον αυχένα μου με κήλες, που είναι πολύ επικίνδυνο, δεν έχω πάει στον γιατρό, απλά τώρα μου βγαίνει τρομερός πόνος σε όλο μου το σώμα», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Ήρθε με φόρα, έκλεισε την πόρτα του οδηγού, μπήκε μέσα και άρχισε να βρίζει, να λέει, να λέει και μου λέει "τώρα θα περιμένεις εσύ να ψωνίσω εγώ", του λέω "βεβαίως" και συνέχισε να βρίζει. Βγαίνω έξω βλέπω ότι με έχει κλείσει, παίρνω τηλέφωνο να φύγουν οι δικοί μου άνθρωποι που ήταν εκεί, μπαίνω στη θέση του οδηγού από τον συνοδηγό και έκανα όπισθεν να του κλείσω την έξοδο. Είχα πάρει και την αστυνομία. Είχε οργή αυτός ο άνθρωπος. Μπήκε μέσα με σκοπό να κάνει κάτι, ήταν σε έξαλλη κατάσταση».

Πήγα στο αστυνομικό τμήμα με σκοπό να κάνω μήνυση, να κάνω ό,τι μπορούσα για αυτόν τον άνθρωπο. Επειδή έχουμε περάσει δύσκολα, όταν ακούω για παιδιά και μεγάλους ανθρώπους καταρρέω. Έχουμε περάσει δύσκολα, για μένα είναι σημαντικό. Έχω κάνει τάμα… Εκεί και εγώ και ο γιος μου λυγίσαμε. Όμως, δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστό. Αν δεν είχα κάνει το τάμα, θα προχωρούσα μέχρι το τέλος», δήλωσε επίσης.

Δείτε επίσης: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση στη Γλυφάδα: Ο άνδρας την έπιασε από το λαιμό και πήγε να την πατήσει