Χριστίνα Παππά - Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση στη Γλυφάδα: Άνδρας την έπιασε από το λαιμό και πήγε να την πατήσει

Σοκάρουν οι εικόνες και οι περιγραφές της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Χριστίνα Παππά - Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση στη Γλυφάδα: Άνδρας την έπιασε από το λαιμό και πήγε να την πατήσει

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση πως η Χριστίνα Παππά δέχτηκε επίθεση από άνδρα, αγνώστων στοιχείων, στη Γλυφάδα. Σύμφωνα με τη μαρτυρία της, η επιχειρηματίας βρισκόταν το πρωί της Τετάρτης (26/6) σε κεντρικό φαρμακείο της περιοχής, όταν δέχτηκε λεκτική επίθεση για τον τρόπο που είχε παρκάρει το αυτοκίνητό της, ενώ οι τόνοι ανέβηκαν.

Όπως καταγγέλλει η Χριστίνα Παππά βγαίνοντας από το φαρμακείο, ο άνδρας τής επιτέθηκε, με αποτέλεσμα εκείνη να ζητήσει βοήθεια από περαστικούς, ενώ λίγες ώρες αργότερα υπέβαλε μήνυση εναντίον του. Η εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο εξασφάλισε ένα ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης.

Η στιγμή που η Χριστίνα Παππά πέφτει θύμα επίθεσης

Την ώρα που στεκόταν μπροστά στο καπό του αυτοκίνητό του, ώστε να μην φύγει εκείνος μέχρι να φτάσει η Αστυνομία στο σημείο, ο άνδρας την τραβάει με βία. Μάλιστα, όταν η Χριστίνα Παππά αντιστέκεται, εκείνος συνεχίζει με ακόμα μεγαλύτερη ένταση, φτάνοντας σε σημείο να την πιάσει από τον λαιμό. Εμφανώς ταραγμένη, η επιχειρηματίας έδειξε τα σημάδια από το σώμα της και αναμένεται να ζητήσει δικαίωση από τις αρμόδιες αρχές.

Δείτε το βίντεο από την επίθεση στη Χριστίνα Παππά:

Οι νέες δηλώσεις της

Η Χριστίνα Παππά μίλησε στην ίδια εκπομπή, χωρίς να έχει δει το βίντεο, όπου τόνισε πως: «Δεν θυμάμαι εκείνη τη στιγμή, ήμουν σε κατάσταση σοκ. Όταν ένας άνθρωπος επιτίθεται και σε βρίζει χυδαία, τα νεύρα ξεφεύγουν. Επειδή ήταν η νύφη μου έξω με το μωρό και τους πήρα για να φύγουν, κάθισα μπροστά του για να μην φύγει. Του είπα να μου ζητήσει συγγνώμη και μπήκε μέσα να με πατήσει. Μίλησα με δικηγόρο και μου είπε πως θα μπορούσε να με πατήσει, ήταν έγκλημα. Ήθελα να το βγάλω από πάνω μου, γιατί σαν γυναίκα βλέπω πολλά περιστατικά βίας τον τελευταίο καιρό. Όσο μένουν ατιμώρητα αυτά τα γεγονότα, τόσο προχωράνε σε κάτι άλλο. Θα μπορούσε να με σκοτώσει, όσα συγγνώμη και να μου ζήτησε».