Γιώργος Μαζωνάκης: Τα δύο πράγματα που ζήτησε από την Καινούργιου - Το παρασκήνιο της συνέντευξής του στο Super Κατερίνα

Τι συνέβη πίσω από τις κάμερες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιώργος Μαζωνάκης: Τα δύο πράγματα που ζήτησε από την Καινούργιου - Το παρασκήνιο της συνέντευξής του στο Super Κατερίνα

Ο Γιώργος Μαζωνάκης παραχώρησε συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου για την εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, και μίλησε για πρώτη φορά για την δικαστική διαμάχη με την αδερφή του, Βάσω, ανοίγοντας την καρδιά του μετά από τόσο καιρό (δείτε εδώ το απόσπασμα).

Η παρουσιάστρια, μάλιστα, θέλησε να κάνει μερικές αποκαλύψεις για το παρασκήνιο της συνέντευξης αυτής και έτσι μετά το βίντεο εξήγησε πως ο τραγουδιστής της ζήτησε κάτι πολύ συγκεκριμένο πριν βρεθούν με κάμερες και μικρόφωνα. Η ίδια μίλησε και για την ψυχολογική του κατάσταση.

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για τη συνέντευξη με τον Γιώργο Μαζωνάκη

«Ήταν να κάνουμε μια συνέντευξη λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, μετά ο Γιώργος για τους δικούς του λόγους δεν ήθελε να μιλήσει και όταν με πήρε στο τηλέφωνο και μου είπε ότι "θέλω να δώσω σε εσένα την πρώτη μου συνέντευξη" μετά από πολύ καιρό και με αυτά που έχουν ακουστεί και με την κυκλοφορία του νέου του δίσκου και του τραγουδιού που λέγεται "θάλασσες", λέω "με τιμά πάρα πολύ".

Μου ζήτησε κάτι όμως. Μου ζήτησε στην αρχή να βγούμε λίγο οι δυο μας για να συζητήσουμε κάποια πράγματα από κοντά. Με κάλεσε σπίτι του, πήγαμε για ένα φαγητό, παρόλο που τον γνωρίζω χρόνια, τον σέβομαι, τον παρακολουθώ, αλλά δεν είχαμε έρθει τόσο κοντά.

Θέλω να σας πω ότι μετά από αυτές τις φορές τον αγάπησα και ένιωσα μια αδυναμία και ένα συναισθηματικό δέσιμο. Καμιά φορά όταν δύο άνθρωποι βρίσκονται και ανοίγονται ο ένας στον άλλον για προσωπικά τους και παιδικά τους βιώματα, βρίσκουν κάποια κοινά στοιχεία, τα οποία μπορεί να τους έχουν πληγώσει», είπε αρχικά.

Και έπειτα πρόσθεσε: «Μου ζήτησε η συνέντευξη να γίνει στον πληθυντικό, και από την δική του πλευρά να μιλήσει στον πληθυντικό, και το σεβάστηκα απολύτως, ούτως ή άλλως εγώ πάντα έτσι ξεκινάω και όταν ο άλλος μου πει και νιώσει άνετα θα μιλήσουμε στον ενικό. Το εκτίμησα ιδιαιτέρως. Είπε ότι αυτά που έχετε δει δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που έχουν συμβεί και αυτά που πρόκειται να δείτε. Είδα έναν άνθρωπο αρκετά πληγωμένο.

Παρόλα αυτά, τον είδα και αποφασισμένο και σαν να έχει λυτρωθεί από κάτι. Καλύτερα από ποτέ εξωτερικά, καλύτερα από ποτέ φωνητικά. Τον ρώτησα για όλα όσα έχουν γραφτεί όλα αυτά τα χρόνια, ότι κάνει ευτράπελα στην πίστα, απαντάει σε όλα, δεν μου είπε σε κάτι "μη με ρωτήσεις", μου είπε "είμαι εδώ, ρώτα με τα πάντα". Είναι καλύτερα από ποτέ. Πιστεύω ότι μέσα του έχει πληγωθεί από όλη αυτή την ιστορία, όμως έχει πάρει και κάποια σημαντικά μαθήματα. Είμαι σίγουρη ότι μετά από αυτή τη συνέντευξη θα υπάρξουν αντιδράσεις».

Δείτε επίσης: Το τηλεφώνημα του Γιώργου Μαζωνάκη στην Καινούργιου - «Δε ξέρεις ότι κάνω εκπομπή; Δε με έχεις δει ποτέ;»