Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Την έχω κάνει την επιλογή μου! Αν ισχύει αυτό που είπε η Καινούργιου, το κανάλι προσβάλει...»

Η αποκάλυψη για τη νέα τηλεοπτική του στέγη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Την έχω κάνει την επιλογή μου! Αν ισχύει αυτό που είπε η Καινούργιου, το κανάλι προσβάλει...»

Η Κατερίνα Καινούργιου πέταξε ένα υπονοούμενο για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και το τηλεοπτικό το μέλλον στην εκπομπή της, αποκαλύπτοντας πως το MEGA δεν σκοπεύει να του δώσει δική του εκπομπή (δείτε εδώ τα λόγια της). Η κάμερα του Happy Day, λοιπόν, συνάντησε τον ίδιο και περίμενε ένα σχόλιό του.

Ο δημοσιογράφος, τότε, εξομολογήθηκε πως έχει αποφασίσει τι θα κάνει του χρόνου και ποια θα είναι η τηλεοπτική του στέγη, τονίζοντας πως δεν αισθάνθηκε αμήχανα με την δήλωση της παρουσιάστριας του Super Κατερίνα.

Η απάντηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου για το τηλεοπτικό του μέλλον

«Με τιμά που ασχολούνται με το τηλεοπτικό του μέλλον, δεν το επιδίωξα. Νιώθω άβολα από ένα σημείο και μετά. Ναι γουστάρω, αλλά νιώθω άβολα από ένα σημείο και μετά... Τώρα όσον αφορά το δική μου εκπομπή, δεν είναι κάτι που θα βγω και να λέω ότι θέλω δική μου εκπομπή. Το επόμενο βήμα ως εξέλιξη στη δουλειά, νομίζω ότι αυτό θέλουν όλοι», είπε αρχικά.

Όσον αφορά στη δήλωση της οικοδέσποινας του ALPHA, δήλωσε: «Το διάβασα. Με την Κατερίνα Καινούργιου μιλάμε και ξέρουμε ότι ό,τι σκέφτεται το λέει, έτσι αφιλτράριστο. Στην τελική παιδιά, αν ισχύει, να σας πω την πλήρη αλήθεια, με το κανάλι μου έχει να κάνει ή με το κανάλι που ενδεχομένως έκλεισα. Εκείνο θα προσβάλει όχι εμένα. Την έχω κάνει την επιλογή μου, είμαι χαρούμενος. Κάνουμε τον σταυρό μας κι ο Θεός βοηθός, να πάνε όλα καλά» πρόσθεσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Μέχρι πριν από λίγες μέρες, πάντως, η Ελένη Μενεγάκη του πετούσε υπονοούμενα σχετικά με την επιλογή του και την τελική του απόφαση, εφόσον εκείνη φεύγει από το κανάλι και είναι σίγουρο ότι δεν θα είναι μαζί - δείτε εδώ την αμήχανη αντίδρασή του.