Πέθανε γνωστός ηθοποιός: Ανακοίνωσε το θάνατο του ο Μπιμπίλας - «Θα σε αποχαιρετήσουμε το Σάββατο 12.30...»

Μεγάλη θλίψη...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πέθανε γνωστός ηθοποιός: Ανακοίνωσε το θάνατο του ο Μπιμπίλας - «Θα σε αποχαιρετήσουμε το Σάββατο 12.30...»

Έφυγε από την ζωή γνωστός Έλληνας ηθοποιός που έχει γράψει την δική του πορεία στο χώρο της υποκριτικής. Την είδηση του θανάτου του γνωστοποίησε ο Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook, ανακοινώνοντας παράλληλα και την ημερομηνία της κηδείας του.

Αυτός ο ηθοποιός πέθανε και το ανακοίνωσε ο Μπιμπίλας

«Ο Ανδρέας Μαριανός δεν είναι δυστυχώς πια εδώ… Αντίο Ανδρέα… αγαπημένε φίλε και συνάδελφε.. φιλόσοφε ερευνητή της ζωής και της τέχνης… Έφυγες βασανισμένος από πολλά προβλήματα αλλά αγάπησες την τέχνη μας και την υπηρέτησες με αυταπάρνηση. Θα σε αποχαιρετήσουμε το Σάββατο 12.30 από το κοιμητήριο Ζωγράφου» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του.

Δείτε επίσης: Πέθανε ο δεύτερος σύζυγος της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Μάριανος Ανδρέας πέθανε

Ποιος ήταν ο Ανδρέας Μαριανός

Ο Ανδρέας Μάριανος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών. Εκτός από ηθοποιός ήταν σκηνοθέτης και συγγραφέας. Σπούδασε Θέατρο και Κινηματογράφο, ενώ εργάστηκε σε διάφορες ειδικότητες στον Κινηματογράφο και στην τηλεόραση.

Eξέδωσε δυο μυθιστορήματα (ο Νέος Θεός 2010,2017 και Αγνώστου μητρός 2012, 2014). Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Αρχιμάστορας Σόλνες (2019), Το Βάρος του Σώματος (2019), 2 Ιστορίες Επιλεκτικής Μνήμης (2016), Σάλπιγγα του Αγγέλου (2017). Στον κινηματογράφο συμμετείχε στις ταινίες Μέρες Βροχής (Rainy Days) (2018), Hardcore (2004), Born to be murdered (2019).