Γιώργος Γεροντιδάκης: «Δεν θέλω να μου μιλάνε στον ενικό στους χώρους εστίασης, είναι μία υπηρεσία»

«Με εκνευρίζει η αγένεια, ξεκινούν πολλά κακά από εκεί»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Γιώργος Γεροντιδάκης: «Δεν θέλω να μου μιλάνε στον ενικό στους χώρους εστίασης, είναι μία υπηρεσία»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» βρέθηκε ο Γιώργος Γεροντιδάκης το πρωί της Τετάρτης 26 Ιουνίου. Ο ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την εμπειρία του ως πωλητής σε κατάστημα παιδικών ρούχων, για τον σεβασμό που θέλει τηρείται (εκατέρωθεν) στους χώρους εστίασης, αλλά και σε μία ιδιαίτερη συνήθεια που έχει.

«Δεν περνάω κάτω από ταμπέλες στο δρόμο. Δεν ξέρω πώς μου δημιουργήθηκε αυτό. Δεν το έχω εξηγήσει ποτέ στον εαυτό μου, αυτή η κίνηση γίνεται αυτόματα. Είχα δουλέψει στο παρελθόν και ως πωλητής παιδικών ρούχων, στην οικογενειακή επιχείρηση, του πατέρα μου. Πιο δύσκολα πείθεις το παιδί από τους γονείς, καταλαβαίνεις πολλά από τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τον χώρο, το ρούχο και τους ανθρώπους», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

Δείτε επίσης: Γιώργος Γεροντιδάκης: «Είναι η πρώτη φορά που...» - Διέψευσε τις φήμες για την σύντροφό του και αποκάλυψε το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης για την αγένεια

Με αυτή την αφορμή ο Γιώργος Γεροντιδάκης μίλησε για την αγένεια σε χώρους εστίασης, όπου τόνισε πως: «Με εκνευρίζει, ξεκινούν πολλά κακά από εκεί. Προσωπικά, δεν μου αρέσει καθόλου να πηγαίνω σε έναν χώρο εστίασης, σε σερβιτόρους και ανθρώπους που μοχθούν, και να τους μιλάω στον ενικό. Όπως αντίστοιχα δεν θέλω και ο ίδιος να μου μιλάει στον ενικό. Είναι μια υπηρεσία και προσπαθώ να τον κάνω να αισθάνεται άνετα με αυτό που κάνει, αλλά παράλληλα να είναι και ευχάριστος», πρόσθεσε.

«Θεωρώ ότι με έναν τρόπο μπαίνουν κάποια όρια και νομίζω ότι έτσι είναι το σωστό. Δεν μπορώ να ακούω το “να σου πω κάτι”, μου κάνει “κάπως” αν το ακούσω σε παρέα μου. Πάντα λέω “να σας πω” σε κάποιον ακόμα κι αν είναι μικρότερός μου», κατέληξε ο Γιώργος Γεροντιδάκης.