Γιώργος Λιάγκας: «Εσύ γιατί μου πείραξες τα παιδιά;» - Η απάντηση στον Αλέξη Κούγια μετά τη δημόσια απολογία του

«Δεν θέλω να τον συναντήσω...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: «Εσύ γιατί μου πείραξες τα παιδιά;» - Η απάντηση στον Αλέξη Κούγια μετά τη δημόσια απολογία του

Ο Αλέξης Κούγιας παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, έξω από τα δικαστήρια, το πρωί της Τετάρτης 26 Ιουνίου και πέρα από τις πολύκροτες υποθέσεις του μίλησε και για τον Γιώργο Λιάγκα και την ανακοίνωση που είχε εκδώσει πριν από λίγο καιρό εναντίον του, δηλώνοντας μετανιωμένος (δείτε εδώ την "απολογία του").

Ο παρουσιαστής, λοιπόν, μετά την προβολή του βίντεο, πήρε τον λόγο και θέλησε να απαντήσει σε όσα είπε ο ποινικολόγος. Αποκάλυψε, μάλιστα, τι ήταν αυτό που τον ενόχλησε περισσότερο, πέρα από το γεγονός πως εκείνος ζητούσε να απολυθεί από το κανάλι (δείτε εδώ αναλυτικά τι έγραφε η ανακοίνωση).

Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα στη συγγνώμη του Αλέξη Κούγια

«Δεν μπορώ να μην κάνω κάποιο σχόλιο. Πρέπει να κάνω κάποιο σχόλιο! Τον Κούγια τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια. Δεν είναι φίλος μου, με την έννοια ότι κανονίζουμε να κάνουμε πράγματα μαζί. Έχει τύχει, όμως, πολλές φορές να βρεθούμε έξω, να κάτσουμε, να φάμε σε κοινή παρέα, να πιούμε καφέ. Τυχαίνει κάθε μέρα όταν έρχομαι στη δουλειά - το τελευταίο δίμηνο το έχω κόψει γιατί δεν θέλω να τον συναντήσω... Γιατί τι θα του πω αν τον συναντήσω; Για ελάτε στη θέση μου...

Με είπε σίχαμα δημόσια και ζήτησε την απόλυσή μου δημόσια. Δεν πήρε τηλέφωνο αλλά έβγαλε ανακοίνωση, το ίδιο είναι. Δεν πάω, λοιπόν, στο καφέ που παίρνω για 25'' τον καφέ μου το πρωί. Καμία φορά μου τον στέλνουν εδώ οι άνθρωποι. Αυτό που με πείραξε περισσότερο δεν είναι το "σίχαμα", γιατί ξέρω ότι δεν είμαι, ούτε η απόλυση από τον Κυριακού, γιατί ξέρω ότι δεν θα ήταν δεκτό αυτό το αίτημα. Αυτό που με πείραξε είναι ότι επειδή ξέρει ο Κούγιας, όπως κι εγώ ξέρω την ευαισθησία του για τα παιδιά του και ότι η μεγάλη αγάπη του είναι τα παιδιά του...

Αυτό που με πείραξε είναι ότι στη συγκεκριμένη ανακοίνωση έκανε αναφορά στα παιδιά μου και πώς τα μεγαλώνω εγώ, με τι αξίες κλπ… Αυτό με πείραξε περισσότερο απ' όλα! Είναι αυτό που λέγαμε παλιά εμείς που φοράμε παντελόνια - αν και είναι στερεοτυπική φράση - δεν πειράζουμε μάνες με παιδιά. Έτσι λέγαμε παλιά εμείς οι παντελονάτοι. Εσύ, λοιπόν, γιατί μου πείραξες τα παιδιά; Αυτό με πείραξε περισσότερο από όλα.

Από εκεί και πέρα, επειδή ξέρω ότι είναι ένας άνθρωπος που δεν ζητάει εύκολα συγγνώμη ούτε κάνει αναδίπλωση, το γεγονός ότι βγήκε δημόσια σήμερα, χωρίς να ερωτηθεί επί της ουσίας και επέλεξε να πει ότι έχει μετανιώσει για τη δήλωση αυτή, τον τιμά και το εκτιμώ», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Γιώργος Λιάγκας απάντηση σε Κούγια