Ελένη Χατζίδου για Αντωνά & Λιάγκα: «Πιστεύω ότι η Μαρία είναι ερωτευμένη! Έχουν συζητήσει κιόλας και για...»

Τα σχόλια της παρουσιάστριας για το νέο ζευγάρι της showbiz

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)

Η Μαρία Αντωνά παραχώρησε συνέντευξη σε πολύ γνωστό περιοδικό κατά την οποία επιβεβαίωσε έμμεσα όσα ακούγονται για την σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα, λέγοντας πως ό,τι φαίνεται είναι και η αλήθεια, γεγονός που σχολιάστηκε το πρωί της Τετάρτης 26 Ιουνίου στον αέρα της εκπομπής Breakfast at Star.

Η Ελένη Χατζίδου πήρε πρώτη τον λόγο και μίλησε για τα συναισθήματα που φαίνεται να έχει η δημοσιογράφος για τον παρουσιαστή, με τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου, να αναφέρει με την σειρά του πως του αρέσει που τους βλέπει μαζί.

Το σχόλιο Χατζίδου & Παύλου για τη σχέση Αντωνά και Λιάγκα

«Πιστεύω πως η Μαρία Αντωνά είναι ερωτευμένη, ότι είναι αμοιβαία τα αισθήματα. Γι' αυτό έχουν αφήσει να βγει και προς τα έξω, δεν το έχει διαψεύσει κανένας. Μια χαρά περνάνε, ωραία είναι. Για την εκπομπή έχουν συζητήσει κιόλας. Κάτι έχει γίνει σε πρώτη φάση, μήπως πάει η Μαρία στο Πρωινό», είπε η παρουσιάστρια.

«Εγώ τους χαίρομαι, μου αρέσουν», ανέφερε με τη σειρά του ο Ετεοκλής Παύλου.

Δείτε επίσης: Το αμήχανο υπονοούμενο του Γιώργου Λιανού για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα - «Πάρα πολύ ωραία τα λες»

Η ίδια, πρόσφατα, εντοπίστηκε από κάμερες στο αεροδρόμιο και ρωτήθηκε για το ταξίδι της με τον παρουσιαστή στον Πόρο, για το οποίο δήλωσε: «Είμαι κουρασμένη! Ευχαριστώ πάρα πολύ. Έχω να σας πω καλό καλοκαίρι. Καλημέρα! Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, να είστε καλά. Αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα».

Δείτε επίσης: Ασημίνα Χατζηανδρέου για Μαρία Αντωνά και Γιώργο Λιάγκα: «Τη βλέπω καλά με έναν καινούργιο σύντροφο! Βγαίνοντας από έναν χωρισμό...»