Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Δεν κάνω σκέψεις για... πεθερά» - Η σχέση με τους γιους της, Διονύση και Φίλιππο

Έγινε μαμά στα 24 και σήμερα τους καμαρώνει

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Δεν κάνω σκέψεις για... πεθερά» - Η σχέση με τους γιους της, Διονύση και Φίλιππο

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ήταν η πρώτη καλεσμένη στο αποψινό (25/6) The 2Night Show. Η ηθοποιός μίλησε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την προσωπική της ζωή, τον γάμο της με τον Κώστα Πηλαδάκη και τους δύο γιους που απέκτησαν, τον Διονύση και τον Φίλιππο.

Όπως σημείωσε ο παρουσιαστής και η ίδια, έγινε μητέρα στα 24 της και πλέον έχει χτίσει μία υπέροχη σχέση μαζί τους. Παράλληλα η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια, αλλά και για την... εφηβεία που περνάει μαζί τους.

Δείτε επίσης: Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Όταν βγαίνουν τα παιδιά βάζω ξυπνητήρι κάθε μια ώρα να στείλω ένα μήνυμα μέχρι να γυρίσουν»

«Οι γιοι μου την περνούν την εφηβεία πολύ φυσιολογικά. Μπορεί να υπάρχουν αντιδράσεις και επαναστάσεις αλλά είναι πολύ συζητήσιμα τα πράγματα. Έχουμε χτίσει μία σχέση, και αυτό αποφέρει καρπούς, δεν έχουμε εξάρσεις. Ακόμη και τις σχέσεις τους τις συζητάμε, πολλές φορές θα τύχει τα βράδια στο σπίτι να είμαστε με τα κορίτσια τους», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου για τις σχέσεις των γιων της

«Δεν κάνω σκέψεις για... πεθερά, είναι πολύ νωρίς να σκεφτώ κάτι τέτοιο. Θέλω να σέβονται τις κοπέλες τους. Αν κάνουν κάτι λάθος, είμαι η πρώτη που θα τους το πω και θα πάρω το μέρος του κοριτσιού. Είμαι αρκετά δίκαιη», κατέληξε στο συγκεκριμένο θέμα η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξης, αναφέρθηκε στον γάμο της, καθώς και στο γεγονός ότι δεν έχει ανέβει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας. «Εγώ έγινα μαμά στα 24. Το θέλαμε, αν και ήρθε πιο νωρίς από ό,τι το είχαμε σχεδιάσει. Όταν συνέβη είχα ενθουσιαστεί, ήμουν πολύ ευτυχισμένη. Όλα γίνονται στο σωστό χρόνο, έτσι νιώθω. Ο γάμος μου κράτησε πέντε χρόνια, δεν ξαναπαντρεύτηκα. Δεν μου πρότεινε κανείς έκτοτε να παντρευτώ και... ευτυχώς. Δεν θα έλεγα “όχι” σε έναν γάμο αλλά δεν ήταν κάτι που με ενδιέφερε ιδιαίτερα. Πιο πολύ θα το έκανα αν το ήθελε ο σύντροφός μου», τόνισε εν συνεχεία η Ντορέττα Παπαδημητρίου στο βραδινό show του ΑΝΤ1.