Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Πολύ μεγάλη προσοχή! Μου ήρθε και εμένα τώρα...» - Φανερά αναστατωμένη στον αέρα της ΕΡΤ

«Το έστειλαν σε άλλους 515 ακόμη ανθρώπους»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Πολύ μεγάλη προσοχή! Μου ήρθε και εμένα τώρα...» - Φανερά αναστατωμένη στον αέρα της ΕΡΤ

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου εμφανίστηκε αναστατωμένη την Τρίτη 25/6 στον αέρα της εκπομπής Στούντιο 4 μετά από ένα παραπλανητικό email, που έλαβε στο κινητό της, όσο η ίδια βρισκόταν στον πλατό της ΕΡΤ.

Για καλή της τύχη η παρουσιάστρια ήταν ψιλιασμένη και δεν έπεσε θύμα στην πλασματική επιστροφή φόρου και έτσι θέλησε να ενημερώσει τους τηλεθεατές της για την εν λόγω απάτη. Η παρουσιάστρια λοιπόν, έκανε έκκληση στον κόσμο να μην δίνει τα προσωπικά του στοιχεία σε αντίστοιχα email, καθώς πλήθος κόσμου έχει εξαπατηθεί χάνοντας χρήματα.

Δείτε επίσης: Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Φορτισμένη με την αποκάλυψη για την κόρη της - «Μαζεύω πολύ τα κομμάτια μου για να το πω χωρίς να κλάψω...»

Η έκκληση της Νάνσυ Ζαμπέτογλου στο τηλεοπτικό κοινό για προσοχή

«Θυμάσαι που σου ήρθε την προηγούμενη εβδομάδα ένα mail, που σου έλεγε για επιστροφή φόρου - ψεύτικο; Μου ήρθε και εμένα από την Ισπανία, εκτός και αν έχω και στην Ισπανία συμφέροντα οικονομικά και έχω επιστροφή φόρου. Είναι στο περίπου το σήμα της ελληνικής κυβέρνησης, σαν μαϊμού. Μου ήρθε και εμένα τώρα από ένα email ό,τι να ναι, το έστειλαν σε άλλους 515 ακόμη ανθρώπους.

Εδώ λέει τώρα, ότι θα κάθε μήνα θα γίνεται η επιστροφή φόρου γιατί είναι πολλά τα λεφτά. Είναι ξεκάθαρο ψέμα και ζητάει να δώσουμε τα στοιχεία της τράπεζας, γιατί υποτίθεται θα γίνει η επιστροφή φόρου, αλλά αν κατεβείτε κάτω χαμηλά θα δείτε, πως έχει έρθει από τη Μαδρίτη λέει.

Δεν είναι αληθινό και θέλει πολύ μεγάλη προσοχή σε αυτά τα email και στα μηνύματα που έρχονται, γιατί αυτοί οι μεγάλοι οργανισμοί δεν στέλνουν mail και μήνυμα, επικοινωνούν με άλλον τρόπο μαζί σου. Πολύ μεγάλη προσοχή.

Μου το έλεγες την περασμένη εβδομάδα και μόλις τώρα μου ήρθε mail από εκεί. Είναι σε τι φάση θα σε βρούνε Θανάση. Προφανώς, για να το κάνουν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που την πατάνε. Να είσαι κάπου αγχωμένος ή να μην έχεις χρήματα και ξαφνικά σου έρχεται ένα mail και σου λέει επιστροφή φόρου, μπορεί να τρελαθείς», είπε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.