Μαρία Αντωνά: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το ρομαντικό ταξίδι στον Πόρο με τον Λιάγκα - «Αισθάνομαι πάρα πολύ...»

Φανερά ανανεωμένη!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μαρία Αντωνά: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το ρομαντικό ταξίδι στον Πόρο με τον Λιάγκα - «Αισθάνομαι πάρα πολύ...»

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε το νέο και πολύ ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά έκαναν ξανά μια ρομαντική απόδραση στον Πόρο (δείτε εδώ τις φωτογραφίες που το μαρτύρησαν).

Στη συνέχεια, όσο ο παρουσιαστής και η ραδιοφωνική παραγωγός χαλάρωναν στο νησί, είδαμε να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου φωτογραφίες τους πάνω σε σκάφος με τους δύο να δείχνουν πολύ καλά μαζί.

Μετά την επιστροφή τους στην Αθήνα, η Μαρία Αντωνά ταξίδεψε στην Σαντορίνη για επαγγελματικούς λόγους και στη συνέχεια κατά την επιστροφή της στην Αθήνα και στο Ελευθέριος Βενιζέλος εντοπίστηκε από την κάμερα του Super Kατερίνα.

Οι πρώτες δηλώσεις της για το ρομαντικό ταξίδι με τον Γιώργο Λιάγκα προβλήθηκαν την Τρίτη 25/6.

Δείτε επίσης: Η Ματίνα Παγώνη αιφνιδίασε τον Γιώργο Λιάγκα για το ταξίδι με την Μαρία Αντωνά - «Εσείς περάσατε ωραίο Σαββατοκύριακο και καλά κάνατε»

Η απάντηση της Μαρίας Αντωνά για τις κοινές διακοπές με τον Γιώργο Λιάγκα στον Πόρο

«Είμαι κουρασμένη! Ευχαριστώ πάρα πολύ. Έχω να σας πω καλό καλοκαίρι. Καλημέρα! Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, να είστε καλά. Αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα», είπε αρχικά η Μαρία Αντωνά.

Όσο για τη συνάντησή της στη Σαντορίνη με τον Σπύρο Μαρτίκα και τη Βρισηίδα Ανδριώτου μετά τις όποιες διαφορές και εντάσεις τους, η ραδιοφωνική παραγωγός είπε: «Η αλήθεια είναι ότι μιλήσαμε με τα παιδιά, τα είπαμε από κοντά, ό,τι έχει γίνει στο παρελθόν έχει γίνει - το σημαντικό είναι πάντα να δίνεις μια ευκαιρία στους ανθρώπους και να μην μένεις σε τέτοια περιστατικά. Λύθηκε, είναι καλή η σχέση μας».