Διονύσης Σχοινάς: «Έχουν γράψει ότι είμαι Ρομά μέχρι ότι έχω παιδί στη Γερμανία» - Τα δημοσιεύματα που τον έφεραν σε δύσκολη θέση

Μίλησε ανοιχτά στην εκπομπή Πάμε Δανάη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Διονύσης Σχοινάς: «Έχουν γράψει ότι είμαι Ρομά μέχρι ότι έχω παιδί στη Γερμανία» - Τα δημοσιεύματα που τον έφεραν σε δύσκολη θέση

Ο Διονύσης Σχοινάς παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη, η οποία προβλήθηκε την Τρίτη 24/6 με τον γνωστό τραγουδιστή να κάνει δηλώσεις για την οικογένειά του, την καριέρα του στη μουσική αλλά και για τον χώρο των media, που πολλές φορές τον έχει αδικήσει.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής δέχθηκε ερώτηση σχετικά με τα μεγαλύτερα ψέματα, που μπορεί να έχουν γραφτεί όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας του για εκείνον. Ο Διονύσης Σχοινάς έχοντας πλήρη επίγνωση, πως πρόκειται για ψευδείς πληροφορίες δεν δίστασε να τις αποκαλύψει.

Τι και αν όλα αυτά τα χρόνια που γνωρίζουμε τον καλλιτέχνη εκείνος είναι μαζί με την Καίτη Γαρμπή και μάλιστα έχουν αποκτήσει έναν γιο μαζί, τον Δημήτρη Σχοινά (δείτε εδώ την αντίδραση της Μενεγάκη όταν τον είδε από κοντά) - δημοσιεύματα παλιότερα τον ήθελαν να έχει και άλλον γιο στην Γερμανία. Η φαντασία μάλιστα κάποιων δεν έχει σταματήσει εκεί, καθώς ένα ακόμα μεγάλο ψέμα, που έχει γραφτεί είναι ότι ο Διονύσης Σχοινάς είναι Ρομά.

Τα μεγαλύτερα ψέματα που έχουν γραφτεί για τον Διονύση Σχοινά

«Έχουν γραφτεί πάρα πολλά ψέματα για εμένα. Τα μεγαλύτερα είναι, ότι είμαι Ρομά μέχρι ότι έχω παιδί στην Γερμανία», είπε ο Διονύσης Σχοινάς.

Κάτι που επίσης είχε στεναχωρήσει ιδιαίτερα τον Διονύση Σχοινά - πριν από περίπου ένα χρόνο - και το είχε μοιραστεί δημόσια έχει να κάνει με τον τσακωμό του με τον Γιώργο Μαζωνάκη: «Τι να σου πω; Ειρήνη υμίν! Τίποτα, μη με ρωτάς τίποτα άλλο. Μη με ρωτάς, σε παρακαλώ. Είμαι πολύ στεναχωρημένος με αυτή τη φάση, μη με ρωτάς άλλο. Please.Ε, βέβαια είμαι στεναχωρημένος. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό το πράγμα, φιλιά», είχε πει ο Διονύσης Σχοινάς στο Πρωινό.