Νίκος Παππάς & Βάλια Χατζηθεοδώρου ξένοι στο ίδιο νησί - Τα τρυφερά τετ - α - τετ του Ευρωβουλευτή με την Emilia Vodos

Το βίντεο - ντοκουμέντο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πολλά τα γνωστά πρόσωπα από την εγχώρια showbiz, που βρέθηκαν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην Πάρο. Οι αποκαλύψεις μάλιστα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από το Fay's Time τη Δευτέρα 24/6 θα συζητηθούν έντονα.

Αρχικά, μέσα από αναρτήσεις στα social media είδαμε να διασκεδάζει στο νησί η Βάλια Χατζηθεοδώρου με καλές τις φίλες. Στην Πάρο επίσης, τις ίδιες ημέρες βρέθηκε ο Νίκος Παππάς με τον οποίο φημολογούταν, πως ήταν σε σχέση η Βάλια Χατζηθεοδώρου (δείτε εδώ τι δήλωνε η ίδια για τα προσωπικά της πριν από λίγο καιρό).

Τα νυχτοπερπατήματα του Νίκου Παππά στην Πάρο με την Emilia Vodos

Μέσα από το βίντεο - ντοκουμέντο που εξασφάλισε η εκπομπή βλέπουμε, πως ο Νίκος Παππάς σε βραδινή του έξοδο στο νησί ήταν μαζί με άλλη γυναίκα και μάλιστα στα πλάνα φαίνεται να είναι πάρα πολύ κοντά μαζί της. Ο λόγος για την Emilia Vodos. Δεν ξέρουμε αν πρόκειται για ένα νέο ειδύλλιο, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν μπορούσε να μην παρατηρήσει κανείς τα παρακάτω τρυφερά τετ - α - τετ.

Όσο για τις χωριστές διακοπές Νίκου Παππά και Βάλιας Χατζηθεοδώρου στην Πάρο φέτος το Πάσχα η ίδια απάντησε στην εκπομπή Super Κατερίνα: «Γενικά, όλο αυτό το διάστημα δεν έχω μιλήσει καθόλου για την προσωπική μου ζωή, γιατί είναι κάτι που αυτό θέλω να κάνω, οπότε δεν θα το κάνω ούτε τώρα, πάντως όλα καλά! Στην Πάρο ήμουν με την παρέα μου. Ήταν πάρα πολύς κόσμος στην Πάρο...Αυτά, ευχαριστώ πολύ δεν θέλω να πω κάτι αλήθεια, είμαι πάρα πολύ καλά και περιμένω όπως όλοι μας τις καλοκαιρινές διακοπές να πάρουμε τις ανάσες μας», (δείτε εδώ το βίντεο).